自由講場

跳至

首頁
45678...20

尾頁

大宅

引用:突然覺得BK好似好危險咁~

原帖由 lamimama 於 13-06-05 發表
突然覺得BK好似好危險咁~
係啊,,聽到都驚啊

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

凍檸檬茶 發表於 13-6-5 15:29
比人BAN左~依樣真係唔知喎

如果只係上黎開個post就唔應該會被ban, 怕佢係比人挑釁而犯左版規, 咁就被ban得唔抵

大宅

引用:首先,各位國民要明白,呢個世界唔係得一個

原帖由 Moderator 於 13-06-05 發表
首先,各位國民要明白,呢個世界唔係得一個警察。

我地成日都要報警,介肚又報,自殺又報,hacker又報,所 ...
我都明白,但rita 有比case no. 你,你點解唔揾返個case去報料呢,同樣,宜加我都証明唔到你有去報警

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:忍唔住...睇唔過眼要係到開POST LA

大宅

引用:事主可以直接和管理員聯繫,交資料配合呀,

原帖由 Red2008 於 13-06-05 發表
事主可以直接和管理員聯繫,交資料配合呀,樓主您又無証明,只要BK交待,究竟交待乜野呢?

...
h我講左好多次,點解要封哂有關依件事嘅post, 你係睇唔到?同埋如果你覺得你地已交代,ok, 咁我地唔可以係到傾下計咩

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:忍唔住...睇唔過眼要係到開POST LA

大宅

引用:Quote:nsxbobo+發表於+13-6-5+14:17+搞到好

原帖由 小歪仔 於 13-06-05 發表
點解你甘叻,,有追開之前d~post,,忍唔住要讚下你多謝你g解答甘多人唔明白ge 問題,,一定唔只3個人俾佢呃,,之前個post 有個jm 話同佢買左化妝品冇寄到俾佢,,又唔肯退錢,

複式洋房

BK猜猜猜慶中秋

凍檸檬茶 發表於 13-6-5 15:29

個戶口無 ban 到喎. 有冇睇清楚?

王國長老

王國長老

唉, 我唔想再回應, 但sweetiebell你講既都同事實不符, 真係好頭痛!

你話rita被封, 你自己入黎睇下呢度, 佢安然無恙:

[售]追加靚blingnling閃石電話殼 i phone Samsung GALAXY case@(13-05-17)

我要解釋清楚:

1) 二手呃人同傷人案要分開黎處理. 傷人及刑毁係刑事案, 已經報左警. 二手呃人如果你地俾人呃應該去報警. BK唔介入會員買賣糾紛. BK報警係為傷人及刑毁一事.

2) Rita092 之前有幾個戶口, 包括rita09, chung49及sue092. 由於佢嚴重違反二手市場版規, bktcc曾同佢溝通但佢唔認錯, bktcc係決定唔俾佢再返黎, 呢三個戶口封晒戶.

今次佢用rita092返黎, 我地本來唔知, 直到呢件事搞到咁大, 我地各方面追查, 先發現rita092係一個我地唔會俾佢返黎既會員. 不過由於呢件事, 至今仍未封佢戶, 上面條link你地見到佢戶口係live, 唔係封戶或禁言.

希望事件澄清, 勿再因為你唔清楚事件令BK蒙冤.

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

bkteapot 發表於 13-6-5 15:31
如果只係上黎開個post就唔應該會被ban, 怕佢係比人挑釁而犯左版規, 咁就被ban得唔抵 ...

咁比人BAN就冇後話啦~都唔係會員LOR~咁大家知咩事就算~反正BK唔會有公告啲咩

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老

引用:Quote:小歪仔+發表於+13-6-5+15:27+唔複雜

原帖由 凍檸檬茶 於 13-06-05 發表
事主無被封戶,絕對可以上來

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

jolo 發表於 13-6-5 14:22
樓主... 加番ENTER, 分番行/段... 咁樣睇得好辛苦....
樓主編輯過內容, 分左段落, 不過都係好多字呀, 睇過下....似乎唔係咁易明~

jolo  #96...  發表於 13-6-5 15:48
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

公爵府

SII 發表於 13-6-5 15:37
個戶口無 ban 到喎. 有冇睇清楚?

岩岩個位會員話位JM比人BAN左~我先問

複式洋房

BK猜猜猜慶中秋

sweetiebell 發表於 13-6-5 15:34
h我講左好多次,點解要封哂有關依件事嘅post, 你係睇唔到?同埋如果你覺得你地已交代,咁我地唔可以係到傾下計咩

你開呢個 topic 叫傾計? 似公審多d

公爵府

Red2008 發表於 13-6-5 15:37
事主無被封戶,絕對可以上來

多謝解答~

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

凍檸檬茶 發表於 13-6-5 15:37
咁比人BAN就冇後話啦~都唔係會員LOR~咁大家知咩事就算~反正BK唔會有公告啲咩
...

呢單應該會講既 不過應該係件事完哂之後

翡翠宮

減齡達人勳章

引用:Quote:nsxbobo+發表於+13-6-5+14:17+搞到好

好清晰,終於明白哂

大宅

引用:首先,各位國民要明白,呢個世界唔係得一個

原帖由 Moderator 於 13-06-05 發表
首先,各位國民要明白,呢個世界唔係得一個警察。

我地成日都要報警,介肚又報,自殺又報,hacker又報,所 ...
但報案紙唔係有no.咩,,我真係唔識lei d 野,,如果打去報警,,唔係可以講返個報案no.就可以嗎?我唔係唔信管理員你,,純粹好奇,,

珍珠宮

減齡達人勳章

引用:+本帖最後由+小歪仔+於+13-6-5+15:27+編輯+

我終於明喇!你好叻呀但我想問介肚甘大件事,點解甘多人唔知?係咪一早比人封鋪?

首頁
45678...20

尾頁

跳至