自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

我係Radiohead 嘅超級粉絲,Suede, Muse, 都好聽呀

公爵府

引用:Quote:原帖由+molasses+於+13-06-10+發表ra

原帖由 Demonbb 於 13-06-24 發表
我老公都鍾意佢地
haha good taste!!

男爵府

回覆 l_wingwing 的帖子

當年我都鍾意Rialto,仲去左尖沙咀HMV睇佢哋表演左幾隻歌

珍珠宮

畀面勳章

回覆:比較冷門:有人中意Britpop嗎?

10年前有聽既, 而家無啦

禁止訪問

回覆:比較冷門:有人中意Britpop嗎?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+l_wingwing+的帖子當年我都鍾意Rialto

原帖由 JMmami 於 13-06-24 發表

當年我都鍾意Rialto,仲去左尖沙咀HMV睇佢哋表演左幾隻歌 ...
Oh !好開心有朋友仔呀!我到而家都仲好鍾意主音Louis,仲有買他的碟

男爵府

嗰時留意佢因為佢有啲似我偶像Jarvis Cocker,之前發現隻debut album好好聽我好鍾意summer's over,每年暑假完之前攞出來聽應下境

大宅

引用:9月suede+嚟香港啱啱買左飛,開心到想喊,

原帖由 ash_yehyeh 於 13-06-10 發表
9月suede 嚟香港啱啱買左飛,開心到想喊,好期待!!有冇JM 都中意呀?!

...
有!不過今年冇人陪,自己一個去又好似好怪咁,所以唔知去唔好……

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:回覆+l_wingwing+的帖子嗰時留意佢因為佢有

原帖由 JMmami 於 13-06-25 發表

嗰時留意佢因為佢有啲似我偶像Jarvis Cocker,之前發現隻debut album好好 ...
Summers over, 我一聽便會連續聽四五次

男爵府

引用:Quote:原帖由+ash_yehyeh+於+13-06-10+發表

原帖由 ANNATERA 於 13-06-25 發表
有!不過今年冇人陪,自己一個去又好似好怪咁,所以唔知去唔好……

...
Same here. 尤其我係c9一名,自己去更怪。

首頁

尾頁

跳至