網購天地

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問有大件傢俱要運到港有冇可介紹

及金牌集運係咪有 jm 過 可比 link 我嗎? thanks

伯爵府

侯爵府

件貨幾大(體積)幾重?國內邊度發出,送香港邊區? 俾多D資料大家可以易D幫你諗下。

伯爵府

Obe2009 發表於 13-6-11 14:25
件貨幾大(體積)幾重?國內邊度發出,送香港邊區? 俾多D資料大家可以易D幫你諗下。 ...
是這類的柜 收銀框 1 收銀框 2 仍未定....但太約是這個尺寸
及一些燈
係 c6 新店用的,請指教, 謝

伯爵府

回覆 Obe2009 的帖子

...
是這類的柜 收銀框 1 收銀框 2 仍未定....但太約是這個尺寸

及一些燈
係 c6 新店用的,請指教, 謝

伯爵府

禁止訪問

伯爵府

cindyheng 發表於 13-6-11 01:08
請問有大件傢俱要運到港有冇可介紹

及金牌集運係咪有 jm 過 可比 link 我嗎? thanks ...
呢類唔算好大, 如果得一件直接發到香港吧, 不如你 " 想像" 中那麼貴的。叫賣家直發物流/快遞到港 ( 送埋到指定地址 ) 報報價, 浙江的未必識, 找廣東的吧 。
浙江 >>廣東, 呢程要運費, 如是發物流又不包到集運地址, 集運幫你去提貨又要加錢, 到了集運及到香港又未必包上樓, 要去香港貨倉自提的, 你會想死 ( 除非你家有兩個大隻佬又得閒的 )

首頁

尾頁

跳至