跳至

首頁

尾頁

大宅

請問 28 週前可以去邊度聽產前講座

如題.

我去衛生局做產前檢查, 姑娘話要足 28週先可以報名聽產前講座, 你地知唔知有冇其他地方有教人 eg. 產前運動等等既班呢?

大宅

Re: 請問 28 週前可以去邊度聽產前講座

去鏡湖都有架,5號15號25號就有架啦
不過好似要去檢查果時開張卡
唔知幾錢呀,好似係$50上哂3堂
唔知我有無講錯價錢呀,因為係toby俾我架張卡...
希望幫到你啦

大宅

係呀! 鏡湖有得聽,不過係$50聽6堂, 可以重覆聽, 但係如果果3日係落係星期日及公眾假期就無啦, 至於衛生局果隻,其實可以同個姑娘講, 如果要28週之後,可能都無左果班講座,又或者到下次時都已經生左啦...叫佢比你參加, 有時都得架.
產前運動就可以留意氹仔教育中心, 上一次既產前運動班係九月份,下一次未知幾時,你可以定期check下,佢地定期有活動通訊.

大宅

衰野...你睇你幾熟

大宅

好慘呀....個msn衰左......入左兩日都入唔到..... :-( :-(
余小豬媽媽 寫道:
衰野...你睇你幾熟

大宅

唔怪得依幾日你唔理我啦 :-(

扮下野先

大宅

你見到我log-on左呀???我有個friend都見我log-on左..我即刻改左個password啦....

大宅

唔係俾人偷左掛?d人咁無聊架

不過都係轉左個p/w先啦

依幾日點呀你?掛住我果d唔使講架啦

大宅

希望唔係比人偷左啦.....
我register過一個新account,到時再add你呀!!

掛住就梗係掛住啦....駛講既......

大宅

唔該晒你地兩位啊,等我去鏡湖八下先.

大宅

bbdog_2006 寫道:
希望唔係比人偷左啦.....
我register過一個新account,到時再add你呀!!

掛住就梗係掛住啦....駛講既......

收到啦已經

大宅

唔使客氣

大宅

你係5/15/25號講座前(7pm)去就得啦...唔係預先約架
5號: 懷孕時既營養
15號:分娩認識
25號: 嬰兒護理
iris_mui 寫道:
唔該晒你地兩位啊,等我去鏡湖八下先.

大宅

唔記得講:
講座係第二門診果度

大宅

嘩, bbdog_2006 你好勁啊,資料好詳盡喎,
你係咪o係鏡湖做架? 咁清楚既.[quote]
bbdog_2006 寫道:
你係5/15/25號講座前(7pm)去就得啦...唔係預先約架
5號: 懷孕時既營養
15號:分娩認識
25號: 嬰兒護理

大宅

hehehehe.....
我就唔係係鏡湖做, 不過就去過晒d講座
有咩資料各位媽咪想知一定會盡能力答架!!!

大宅

今個25號好想去呀,但老公又有客唔得閒,好賤呀佢 :tongue:

再等下個月25號我諗我都生鬼左啦 :tongue: :tongue:

大宅

我今個月25號可能會去喎, 一唔一齊呀?

余小豬媽媽 寫道:
今個25號好想去呀,但老公又有客唔得閒,好賤呀佢 :tongue:

再等下個月25號我諗我都生鬼左啦 :tongue: :tongue:

大宅

你老公同唔同你去架,我唔想做電燈膽呀

大宅

我老公會去呀...唔緊要啦....

首頁

尾頁

跳至