自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無人有睇新一輯"er"- 仁心仁術呀?

我一向睇開,不過新一輯,因為返工,所以miss左好幾集,希望有睇嘅mami,話番劇情俾我聽呀~

1. 上輯護士心美個仔alex離家出走,最後點呀?
2. 心美同路加分左手呀?
3. 點解abby會同路加上左床架?

大宅

Re: 有無人有睇新一輯"er"- 仁心仁術呀?

呢集冇講sam同佢個仔喎
大至上
上一集都話唔一齊啦
一開始, 就係luca 同abby 係張床到
不過最終佢地都係話做朋友好d喎
呢集係講 lina 做ambulance dr.
四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

男爵府

cat168128

下?無講番alex走左去邊,點樣呀?
咁路加仲咩會同abby上床?上星期佢地發生咩事呀?

(sorry,無睇又要問咁多~~~~~~~)

[quote]
cat168128 寫道:
呢集冇講sam同佢個仔喎
大至上
上一集都話唔一齊啦
一開始, 就係luca 同abby 係張床到
不過最終佢地都係話做朋友好d喎
呢集係講 lina 做ambulance dr.

大宅

上星期果d
已經"拋諸腦後"
我都唔記得咩樹幹會係張床到
隻字都冇講過alex
呀sam浄係做到隻狗咁

四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

伯爵府

- 呢個係上一輯已交代: Alex搵唔到daddy, 但糖尿病發坐咗係街, 幸好比Sam & Luka搵返, 仲有帶佢去探daddy.

- 係. Sam最后為咗個仔同Luka分手

- Luka同另一位醫生(樣衰衰那位)因為對醫療方法各持已見, 最后令一位10歲病人死亡. Abby好唔開心, 走去Luka屋企發脾氣, 越講越激動. 就咁Luka由憐生愛咪上左床!

男爵府

hanayori...多謝晒妳~!!!!

- 呢個係上一輯已交代: Alex搵唔到daddy, 但糖尿病發坐咗係街, 幸好比Sam & Luka搵返, 仲有帶佢去探daddy.
[size=medium]哎呀,唔通上一輯我都miss左哩一集?

- 係. Sam最后為咗個仔同Luka分手
[size=medium]唉~~~

- Luka同另一位醫生(樣衰衰那位)因為對醫療方法各持已見, 最后令一位10歲病人死亡. Abby好唔開心, 走去Luka屋企發脾氣, 越講越激動. 就咁Luka由憐生愛咪上左床!
[size=medium]咁都得?!

大宅

有乜唔得
兩個都失戀
又曾經一齊過

首頁

尾頁

跳至