跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,依家話雪纖x接手但要再買!!

禁止訪問

回覆:依家重有媽媽係元朗q&a做美容

大宅

要再加course 先可以用返d舊course?

佢地上兩星期都打比我話又轉手,但佢話吾洗加錢或開course 可做返舊的,但我都吾想過去,過去實煩死!!!!但仲有未做又蝕比佢,原本都想做埋吾再係到做,點知又轉

--------------------------------------------------------

大宅

回覆 kathy806 的帖子

我都係,重有幾十格

大宅

甘你會点呀?

大宅

我就應該得十幾格啫,可能吾去做喇
我都好吾鐘意ne間野,你係咪已經加左course

--------------------------------------------------------

大宅

上次轉手時都迫住要我加couse :;pppp:

大宅

甘做甘仆x,同你一樣,轉手前加多二十格,依家有50格,我都吾知点

禁止訪問

畀面勳章

複式洋房

我仲有百幾兩百格
但我簽嘢嗰回佢唔記得叫我加$ 。 之後到佢記得,我又死都唔加$,希望以後都book倒啦!

大宅

引用:我仲有百幾兩百格但我簽嘢嗰回佢唔記得叫我

原帖由 lovelyBB1 於 13-06-24 發表
我仲有百幾兩百格
但我簽嘢嗰回佢唔記得叫我加$ 。 之後到佢記得,我又死都唔加$,希望以後都book ...
你話吾加佢有無話吾比你做,或者吾承認之前既plan之類,上次我吾加佢就話要我出九龍做,因佢地已經吾係q&a二知今次手段係咪一樣,
佢地一個月轉一次名都得啦,又可以坤下人開多d格

大宅

回覆 lovelyBB1 的帖子

唉,以後同你齊齊死book爛book

複式洋房

今日佢仲離譜到,係我之前簽嗰份“參加關心美容計劃同意書,是蛋寫“一年有效期“,呢D字係我簽嗰日係無架。但簽完文件後兩三星期出現。我做完facial,佢叫我入房,話我個plan得一年限期,話我已簽左。試問如果我簽嗰陣已有呢項附加條文,佢又點會今日先同我講。大家應該諗倒點解會有D字。
我決定下星期先揾消費者委員會,投訴雪xx,再要求佢跟進之前間黑店Athena Bxxxx的生意手法,我有單據。
各位好有,有無人想一齊行動,盡力為我哋呢D可憐消費者做D嘢。想的請pm我,多D人較容易向消委會提供有力証據。

複式洋房

佢仲話非會員(我呢D唔肯加$),要做完一次先可以book下一次,仲要比會員優先book!之前唔係咁講!

大宅

引用:今日佢仲離譜到,係我之前簽嗰份“參加關心

原帖由 lovelyBB1 於 13-06-29 發表
今日佢仲離譜到,係我之前簽嗰份“參加關心美容計劃同意書,是蛋寫“一年有效期“,呢D字係我簽嗰日係無架 ...
可以幫手,受害者之一

大宅

回覆 lovelyBB1 的帖子

我都要投訴!!

首頁

尾頁

跳至