懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

由於分泌好多,有時好大陣味... ...
著legging有時仲會有點滲埋出來條legging度...
自己坐响度時有時會嗅到... 好尷尬,有咩解決方法?

男爵府

引用:由於分泌好多,有時好大陣味...+...+著legg

原帖由 冰糖小圓子 於 13-06-19 發表
著legging有時仲會有點滲埋出來條legging度...
自己坐响度時有時會嗅 ...
有冇用護墊?勤啲換,同埋K牌有隻有草本香味,你試下會唔會好啲

大宅

有用呀... 已經用厚少少的款,但係up住好似仲衰... 一日change兩次

珍珠宮

畀面勳章

冰糖小圓子 發表於 13-6-19 15:58
自己坐响度時有時會嗅 ...
係咁ga. 唯有勤D換. 我自己就試過喺蘿友附近噴小小香水(喺褲度,唔係直接噴蘿友).

見你一獲打你一獲

珍珠宮

畀面勳章

飲多d水,去多d厠所

別墅

回覆:有左下面好大味

再換密d,我一日都換四、五次

男爵府

如果坐喺度都聞到 最好去睇下醫生 因為有臭味好多時係有菌 我醫生就話其實用護墊唔好 特別而家天氣太熱 孕婦抵抗力又差d 好易滋生細菌 佢建議我帶多兩三條底底換 仲教我用個噴霧樽仔入d水 每次小便完噴d水濕下張紙巾抺下下體

大宅

引用:如果坐喺度都聞到+最好去睇下醫生+因為有臭

原帖由 placesday 於 13-06-19 發表
如果坐喺度都聞到 最好去睇下醫生 因為有臭味好多時係有菌 我醫生就話其實用護墊唔好 特別而家天氣太熱 孕 ...
我都覺得墊墊唔好,越用越大味,夜晚有用女性清潔液,去完厠所用濕紙巾(又侜火女性專用)果種啦。換底底都係一個女方法,不過麻煩少少~ 謝謝你。

大宅

引用:再換密d,我一日都換四、五次

原帖由 webki2002 於 13-06-19 發表
再換密d,我一日都換四、五次
原來要換咁多次架?

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我都有呢個問題呀
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

翡翠宮

我個陣都係,好臭,自己都覺難頂~~~

大宅

回覆:冰糖小圓子 的帖子

我都係,陣味好怪,有時坐向度都聞到,好臭,有時底褲仲濕左一達,好水狀,有時會“那”到大脾內側損哂,好痛,其實點解會咁?我係由第3個月開始有呢個問題出現……

大宅

我啲分泌有時多到滴出黎咁,所以出街一定要用護墊,怕焗就用薄啲既!換密啲,反到家就唔好用,勤換底底!我有時仲會用清水沖洗下,感覺好啲!

珍珠宮

回覆 冰糖小圓子 的帖子

我都有呢個問題,好臭,似腥臭味
每朝番工前我都會換底底,分泌有浠有杰,帶黃,
番工先用護墊,每三個鐘換一次,唔用唔安樂,因為會分泌透過底底,有時坐o係度都聞到味
因為怕成日焗住,響屋企就唔用護墊,
天氣熱出街時分泌會多好多

侯爵府

回覆:冰糖小圓子 的帖子

其實換番點薄身既 legging 每次去完廁所 用濕紙巾未番乾淨 同一日換兩次底底 甘會好好多 因用護墊太焗

如有質要出動埋爽身粉

大宅

我果陣係返工前換底底, lunch 時再換條底底, 保持dry & clean....本人吾like 用護墊, 焗住仲吾好, 另外去廁所後用多兩張紙巾印干d....

大宅

引用:有用呀...+已經用厚少少的款,但係up住好似

原帖由 冰糖小圓子 於 13-06-19 發表
有用呀... 已經用厚少少的款,但係up住好似仲衰... 一日change兩次
邊得㗎2次、太污租啦,如果咁樣好容易發炎,一曰最少5-6條,係最少!如果而家咁既天氣,出汗無耐就好換,一曰起碼7-8條!!有細菌㗎!

侯爵府

我次次去廁所都換, 而且沖涼沖得密D. 陀緊既係仔唔知係咪因為咁, D分秘都勁多

複式洋房

我都係用護墊的,總之一去完廁所就要換,點可以一日換兩次,每次都要換,就真係差好遠,換底底會麻煩,換完擺落手袋呀,好唔衛生

男爵府

引用:我都係用護墊的,總之一去完廁所就要換,點

原帖由 stephanietoto 於 13-06-19 發表
我都係用護墊的,總之一去完廁所就要換,點可以一日換兩次,每次都要換,就真係差好遠,換底底會麻煩,換完 ...
你可以用個保鮮袋袋住d dirty Un Un gama

首頁

尾頁

跳至