興趣嗜好

跳至

首頁
12345...9

尾頁

大宅

今日帶佢出街,到處碰到頭,今晚帶去睇醫生先知佢眼睛睇吾到野,醫生話冇得醫,聽到甘講眼淚流出來心如刀割,無助,佢心驚講出話

Charmainewoo  可試睇 周威賢, 眼科專科(獸醫)  發表於 13-6-21 11:23

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇多一個醫生攞意見
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇多一個醫生攞意見

thekiller  good idea  發表於 13-7-2 09:51
Everyday, in every aspect, I become better & better. I always love myself.

I am totally open and receptive to all good.

男爵府

回覆:我BB眼睛瞎了

你要好好照顧佢喔,佢好需要你,千祈唔好棄養啊!

Charmainewoo  AGREE  發表於 13-6-21 11:21

男爵府

你要好好照顧佢喔,佢好需要你,千祈唔好棄養啊!

子爵府

幾歲丫?

大宅

回覆:kee222 的帖子

過多兩日搵過第2個醫生睇,現在搜下資料睇邊個醫生,你地幫幫手搵下邊個醫生好D睇眼果,佢系我果女,吾會吾要佢,佢像我身上一快肉,佢7年前冇左一只眼,現在令一只眼都瞎埋,我心痛到想死,從我在街上帶佢回家一刻起,佢就系我女今世

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

引用:過多兩日搵過第2個醫生睇,現在搜下資料睇

原帖由 小比卡超 於 13-06-20 發表
過多兩日搵過第2個醫生睇,現在搜下資料睇邊個醫生,你地幫幫手搵下邊個醫生好D睇眼果,佢系我果女,吾會吾 ...
雖然我唔識呢方面既狗醫生,但我個時狗狗醫佢條腰時,睇太子個間非x利都幾好。好幸運佢有你呢個有責任既主人。祝福你同狗狗。

大宅

回覆:wing421 的帖子

佢上個月耳膜炎,睇醫生吃緊藥,吾知關吾關事,剛好吃左一個月今日,眼球變白左,昨天還睇到野帶佢出街,今日變成瞎左,到現在我都接受不了我BB睇吾到野,以後見吾到我,難過,

大宅

先再多看一個醫生, 聽聽其他意見. 我朋友的史納莎也突然發現完全失去視力, 不過其實沒太大影響生活, 只是主人要多留心, 因為最初狗狗去街時不太喜歡其他狗狗"文"佢, 可能看不見吧. 另外,要留意由現在開始, 家中物品如傢俬等盡量避免移位, 狗狗會在心中認住家中的走動位置的

大宅

回覆:小比卡超 的帖子

我后悔以前帶佢去寵物店冲涼耳子入水幫佢買耳水洗耳膜,變耳膜炎,睇醫生變左眼瞎,邊個救救我BB,諗到佢一世都見吾到媽媽我,真系傷心到死

子爵府

大平道獸醫診所有眼專科睇!

大宅

系邊區,吾該,有冇地址

大宅

剛查到果間叫太平道寵物診所吾知系吾系你講果間,

大宅

旺角區

子爵府

回覆 小比卡超 的帖子

係丫旺角,但專科比較貴架,如果睇早D book,起碼排一二星期後!

別墅

我有隻史立莎女,1歲時不知為何,眼不張開,帶她去元朗某診所急診,醫生說晶體模糊已經無視力,沒救,最壞打算要切除,我喊到幾乎暈了。有網友叫我再看多個醫生
於是上網找資料,找到太平道那間貴貴診寵物診所有眼專科,我book那個係中國人醫生,他用儀器看了狗女眼,話仲有視力呀,無咁嚴重,之後開了藥等等,覆左幾次診,就沒事了!
你可看診所網站,眼科有兩名醫生,叧一個係西人。希望狗狗沒事!

大宅

回覆:yuenyuen1226 的帖子

有冇電話吾該

大宅

回覆:yuenyuen1226 的帖子

點訂到果位醫生睇,我直接打車去得嗎?有冇辦法幫下我現在帶佢睇醫生,拖得耐眼球變坏左,我一晚都無訓

大宅

請問果間診所叫乜野名,冇名查吾到電話號碼

首頁
12345...9

尾頁

跳至