自由講場

跳至

首頁
45678...24

尾頁

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:呢個小三自己當初都係俾另外一個小三破壞家

原帖由 ms_ck 於 13-06-20 發表
呢個小三自己當初都係俾另外一個小三破壞家庭,令到個女係單親環境長大,本來好值得同情,又難得一個女人照 ...

simple is the best~

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

ms_ck 發表於 13-6-20 09:57
我地第一個bb係努力左好耐,試左好耐,做左好多次IVF先成功架…… 估唔到捱得過甘辛苦既療程,最終他會甘對 ...

simple is the best~

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ChinoB+於+13-06-20+發表其實

涼得幾耐?呢d好快折墜架啦…
甘個男人折墮左未?

男爵府

醒目開學勳章

岚月亮 發表於 13-6-20 10:10
甘個男人折墮左未?
咁宜家你點呀?
唔好俾D衰男人好過!

可以告佢通姦嗎?

有錢的話要佢一半身家!

唔好益小三!

無錢都要佢嘔突!

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

依d人有報應

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆:未見過甘賤既小三……

即係樓主你又識小三又識正室?? 你地三個都知對方嘅bk name?

Chirley  樓主係元配  發表於 13-6-23 00:29

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

個男人有小3都已經夠衰,仲衰到叫自己老婆落仔同搵藍威寶噴佢賤男你仲係咪人呀

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

明白果種感受, 不過要盡快當機立斷, 唔好俾負面情緒影響自己,

男爵府

醒目開學勳章

樓主....你老公衰到咁真係要黎都無用....唔好為左一個對你咁衰既人而傷心難過啦...記住要"活得比佢好"...第時你既小朋友會對你好好KA...

禁止訪問

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

ms_ck 發表於 13-6-20 02:21
威寶噴大肚既老婆,為左小三d相,連大仔幾個月黎既相個張SD咭都掉落街!
我老公一直都唔鍾意小朋友,
宜家仲扮到好錫小三個女……
可能賤佬睇中小三個女?????

複式洋房

真係好賤格呀! 乜野人黎架! 發姣或者有強烈性需要都唔好搞人老公啦! 自己都受過呢啲苦!

希望報應唔係報喺佢個女身上啦! 不過佢咁不知所謂, 個女看在眼裡, 大個左都唔方好得去邊, 一係行佢條舊路水性楊花, 一係就憎佢亞媽憎到死! 俾佢媽搞到一世抬唔起頭做人!

話時話小三當年俾老公飛係咪原因? 係咪衰淫賤?

大宅

唔冼甘勞氣,賤男配賤小三就係絕配,佢地簡直係天作之合,無人可代替!呢個女人唔知醜發姣發登,趁人老婆有左撹人老公,佢変態架!你千祈唔好嬲唔好上當,你一嬲佢就更加happy以為自己好有影響力。話佢知"垃圾婆,多謝你幫我執左件垃圾!"!

侯爵府

佢受過呢啲痛,佢都吾識得做人,好人有限。

大宅

加油樓主

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+I9528+於+13-06-20+發表或者3

我都會認我都係有責任!
但講真個bb剛出世,個男人係好男人點都唔會個仔得8個月大就出去滾!最cheap係小三 ...
接受5到,人地名正言順兩公婆,有bb好正常,系佢做小三至5正常,接受5到,痴根

子爵府

引用:真係好賤格呀!+乜野人黎架!+發姣或者有強烈

原帖由 godblessbabyka 於 13-06-20 發表
真係好賤格呀! 乜野人黎架! 發姣或者有強烈性需要都唔好搞人老公啦! 自己都受過呢啲苦!

希望報應唔係報喺 ...
衰壞心腸掛

子爵府

引用:Quote:原帖由+ms_ck+於+13-06-20+發表我都

原帖由 tired 於 13-06-20 發表
接受5到,人地名正言順兩公婆,有bb好正常,系佢做小三至5正常,接受5到,痴根 ...
根本唔知會咩理論……因為我唔會去勾人老公,之後仲話接受唔到,迫人老婆落仔

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 大廚勳章 畀面勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 ms_ck 的帖子

呢D人點解咁唔識諗架?佢要張自己既痛苦報響人地身上

首頁
45678...24

尾頁

跳至