自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

引用:Quote:capricornbb+發表於+13-6-20+02:03+

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:capricornbb+發表於+13-6-20+02:03+

原帖由 金盆洗手 於 13-06-20 發表
但係呢啲老公,仲要得落咩?
佢而家只會覺得我用小朋友嚟做武器,做籌碼
...
你加油呀,我認得你名,我都鍾意睇你回覆人!不如扮係小四逼走小三啦!爭番個老公返黎先再考慮要定唔要 錫番你

大宅

梁梓軒bb 發表於 13-6-20 02:12
既然你有經濟能力,就同佢離婚之後同佢分身家!唔比d仔女佢見,叫佢咁x巴幣咁想要小朋友就同個小三生:anger ...
但係啲仔女會想見佢,BB就話唔知啫,四歲三歲一定會問,我為佢哋心痛多過自己心痛

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

樓主,加油!最緊要顧住身體。
封email記得自已要留底!唔係陣間佢del左!

伯爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:梁梓軒bb+發表於+13-6-20+02:12+既然

但係啲仔女會想見佢,BB就話唔知啫,四歲三歲一定會問,我為佢哋心痛多過自己心痛 ...
老公係咪都好錫啲仔女?

禁止訪問

畀面勳章 BK Milk勳章

珍珠宮

既然隻死佬仲肯呃你、亦即證明佢仲在乎你同啲細路。。。我唔知你哋以往嘅關係同經濟狀況如何,如果隻死佬啲經濟唔太差(起碼有層樓、每月人工有50k以上)換作係我、我一定會咋唔知、然後慢慢陰乾佢,同隻死賤G鬥長命!

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

大宅

回覆:金盆洗手 的帖子

你宜家個心一定好痛,其實我宜家都係同你一樣痛,想喊。因為當年我爸爸都係跟第二個女人走左,留低我們三姐妹同媽咪,果時我媽咪日日喊,又冇經濟能力,所以宜家我地幾個超孝順媽咪,我媽咪宜家好開心。仔女先係你全部,你要堅強,有咩就講出嚟,雖然我地唔相識,但我由心內面支持你。

suibabi    發表於 13-6-23 01:01

子爵府

既然係咁,咪當佢係提款機囉:;pppp:到ok出得返來有返經濟來源嗰時再同佢計

大宅

tuenmunbb 發表於 13-6-20 02:22
老公係咪都好錫啲仔女?
非常非常之錫

falalala    發表於 13-6-21 05:30
Onlok    發表於 13-6-20 15:46
熙fi媽媽  甘佢得閑就理下d仔女啦, 仲有時間去搵小三  發表於 13-6-20 11:13

珍珠宮

2018復活節勳章

剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

i m sorry to hear that.
樓主加油, cap 圖或safe底個封email以防他日可做通姦/出軌證據因為有提及以上床. 雖然唔知有冇用, 不過以防萬一.
有妻子孩子出軌已經賤, 仲要老婆大緊肚賤上賤

My Egg Egg Egg Egg Easter House

大宅

如果係我!我會冷靜同拒講!要走早的走!唔好曬時間!一係留一係走!如果拒答唔出既話!證明拒諗緊!心入面有小3!我會答拒!唔洗諗!而家係我要走!樓主加油!無論點都支持你架

大宅

summerpo 發表於 13-6-20 02:22
如果你仲想要返個老公就扮咩都唔知。但你宜家應該好亂。比d時間自己好好諗下。如果佢真係認你受唔受得住先 ...
我同佢講咗話我知道咗喇,我真係忍唔到

大宅

引用:Quote:summerpo+發表於+13-6-20+02:22+如果

我同佢講咗話我知道咗喇,我真係忍唔到
咁拒咩反應?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

樓主加油呀

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:頭先偷睇咗封老公寫比小三既email,好長篇

頭先偷睇咗封老公寫比小三既email,好長篇,乜都清楚晒了,我諗佢地發展咗差唔多有半年, 個女仔先得嗰20歲 ...
樓主你放開自己,唔好比自己太難過,必須吃飯呀,我曾幾何時因為孩子有病問題,屈到出事。如果太耐都放不下一定要找人幫手,我知道你好叻,但是始終怕萬一,妳唔好學我一直死撐,攪到食薬。

夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

複式洋房

你要振作呀,支持你

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

引用:既然隻死佬仲肯呃你、亦即證明佢仲在乎你同

原帖由 Winnie_1210 於 13-06-20 發表
既然隻死佬仲肯呃你、亦即證明佢仲在乎你同啲細路。。。我唔知你哋以往嘅關 ...
其望樓主老公早日「 金盆洗手」

夠食夠用已經超級好不容易, 知足常樂,苦中作樂!加油!

禁止訪問

引用:既然你有經濟能力,就同佢離婚之後同佢分身

首頁

尾頁

跳至