自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

陪月勳章 畀面勳章

回覆:剛證實了,原來真係有小三(BB下個月出世)

樓主……唔知點講,有時會睇到你出ga post講日常生活..但今晚睇到呢個topic..就好似自己一個老朋友同我講佢發生咗咁ga事……唉,你依家心情點…………

你要聽樓上ga jm講,先冷靜,再去諗之後ga路,就算你幾難過,但都記住你的三個寶貝……bk all jm totally support u!!

伯爵府

我都有個快4歳既女、真係好痴老豆、試過同老公嗌交佢成兩星期唔返來,我個女都日日問,個種心痛心酸真係有苦自己知!你而家有大有細唔好太粗勞,其實如果佢一直唔認都証明佢愛你,佢如果係第一次,為左小朋友,試下比次機会佢喇!

大宅

HELLOCOFFEE 發表於 13-6-20 02:28
咁拒咩反應?
佢咪話你知咩呀,邊個講㗎,咩婚外情呀
我跟住話我知嘅野已經足夠喇,以後各行各路,你同佢,我同三個小朋友啦。

跟住佢就話我用小朋友嚟做武器

kkan  非常同意-尼古丁-所講!  發表於 13-6-21 12:39
尼古丁  keep住d mail留比小朋友大左睇, 唔係以為啊媽無中生有,你隻佬唔肯認  發表於 13-6-20 20:15
ChloeMon  我同老公講過 : 如果邊一個做錯事, 小朋友就會跟無做錯事果個  發表於 13-6-20 16:44

公爵府

2023年兔年勳章 開心吸收勳章 夏天玩到顛 大廚勳章 趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:summerpo+發表於+13-6-20+02:22+如果

原帖由 金盆洗手 於 13-06-20 發表
我同佢講咗話我知道咗喇,我真係忍唔到
樓主 你要冷靜面對 令佢x手不及~ 當前你要照顧好自己同小朋友

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:HELLOCOFFEE+發表於+13-6-20+02:28+

我跟住話我知嘅野已經足夠喇,以後各行各路,你同佢,我同三個小朋 ...
唔通佢想你比埋啲小朋友佢跟小三呀發神經!或者佢係想繼續一拖二:;pppp::;pppp:

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:HELLOCOFFEE+發表於+13-6-20+02:28+

我跟住話我知嘅野已經足夠喇,以後各行各路,你同佢,我同三個小朋 ...
樓主,我都認同其她jm講,唔好同佢各行各路住,繼續一齊先,陰乾佢D錢再玩返佢! 喺仔女面前洗咗腦先,再考慮飛甩佢,咁快比小三得逞邊好玩!

見你一獲打你一獲

大宅

p_kotone 發表於 13-6-20 02:39
我都有個快4歳既女、真係好痴老豆、試過同老公嗌交佢成兩星期唔返來,我個女都日日問,個種心痛心酸真係有 ...
睇佢email佢哋完全無想分手跡象,我老公好緊張佢,不過好笑嘅係我老公寫比佢啲野同一封佢十年前我哋初初一齊嗰時嘅email內容好似(當然我嗰時唔係小三啦,只係佢關心佢嘅用語同心情等等)

coffeemate    發表於 13-6-21 10:15
LamLamMummy    發表於 13-6-21 09:43
falalala  太過份喇  發表於 13-6-21 05:31

大宅

咩叫武器!我自己生自己照顧好正常呀!好明顯拒認左但唔認錯!仲話反你囉小朋友當武器!樓主!加油!

大宅

lamyungyu 發表於 13-6-20 02:48
樓主,我都認同其她jm講,唔好同佢各行各路住,繼續一齊先,陰乾佢D錢再玩返佢! 喺仔女面前洗咗腦先,再考 ...
我老公都無留我,我哋講咗幾句我就無再覆佢喇。 佢係想留啲仔女,無話過想繼續同我一齊

大宅

最緊要錢到手!

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:p_kotone+發表於+13-6-20+02:39+我都

睇佢email佢哋完全無想分手跡象,我老公好緊張佢,不過好笑嘅係我老公寫比佢啲野同一封佢十年前我哋初初一 ...
樓主一係掉晒三個仔女比賤佬,睇吓隻賤女人仲肯唔肯跟隻賤佬

到時隻賤佬就知邊個重要啦

見你一獲打你一獲

大宅

引用:Quote:lamyungyu+發表於+13-6-20+02:48+樓

我老公都無留我,我哋講咗幾句我就無再覆佢喇。 佢係想留啲仔女,無話過想繼續同我一齊 ...
咁要更加找罪證!留比自己防身!要爭反的仔女!唔可以跟拒!吸光拒的錢同物業!

珍珠宮

畀面勳章

引用:Quote:lamyungyu+發表於+13-6-20+02:48+樓

我老公都無留我,我哋講咗幾句我就無再覆佢喇。 佢係想留啲仔女,無話過想繼續同我一齊 ...
佢係咁錫仔女嘅,假如你肯做場氣將三個仔女掉低比佢,寫包單個曲街佬一定知錯知死,𦧲你返離(邊個細佬唔痴媽咪?)

個賤貨都唔會肯幫佢湊便宜仔啦

dordor1207  千其唔好呀, 賤男有左小三後乜都睇唔到, 仔女都一樣唔理, 我前夫係好例子  發表於 13-6-20 15:33
見你一獲打你一獲

男爵府

Jm保重身體呀!枉你咁辛苦同佢生3個mouth:佢真是無人性

男爵府

畀面勳章

I'm sorry for you. Be brave! Support you!!

大宅

仲有!如果拒不仁你就不義!告拒通姦:;pppp:( 預防拒仔女囉埋走)到時怕樓主人又無錢又益小三)女人要保護自己同仔女先!而家冷靜睇下個男人想點!才行動!

大宅

HELLOCOFFEE 發表於 13-6-20 02:54
咁要更加找罪證!留比自己防身!要爭反的仔女!唔可以跟拒!吸光拒的錢同物業!

...
我名下都有物業,值錢過佢名下嗰層。 兩層都係結婚後買㗎

wlhbee  咁你一定要立遺囑先  發表於 13-6-20 09:20

大宅

HELLOCOFFEE 發表於 13-6-20 02:58
仲有!如果拒不仁你就不義!告拒通姦( 預防拒仔女囉埋走)到時怕樓主人又無錢又益小三)女人要保護 ...
香港都無姦罪

禁止訪問

大宅

陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:p_kotone+發表於+13-6-20+02:39+我都

睇佢email佢哋完全無想分手跡象,我老公好緊張佢,不過好笑嘅係我老公寫比佢啲野同一封佢十年前我哋初初一 ...
果賤佬(唔好介意我咁講)係咪貪新鮮先,而唔係動真情??依家好多“年青少女”好鐘意成熟ga男人,諗住可以做長期飯票呀!

佢咁鍚仔女,就唔該唔好破壞完整家庭啦,問佢,係咪呢個唔知幾多張票揸手ga小三係咪可以代替親母?係咪可以為咗你d仔女而去死?

樓主,仲要狠狠同佢講,你要走就走,得到ga係自由同新鮮,仲可能附送無限頂green hat,但同時肯定失去三個仔女ga心!!!

樓主,唔好俾佢大到,keep好,收集好通姦証明,要風流就先附出代價

首頁

尾頁

跳至