跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問如果係天水圍讀德怡國際幼兒學校讀K1-K3,到小學應該會搬返去同99住,咁樣灣仔/銅鑼灣附近一帶小學容易轉到嗎? 請指教,我唔識!!

THANKS~
38W - BB 重3.333KG(面向肚)
37W5D - 頭開始落盤骨
35W - BB 重2.642KG
33W5D - 肚圍39 "
29W - 肚圍38 1/2"
21W - 肚圍35 1/2"
22W - 已經5再係單邊踢個肚, 係左右2邊一齊起飛腳 ~^^~
24W - 肚圍 36 1/4"

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

小一政府派位係跟住址, 唔會有面試亦唔會考, 純粹靠運
當然到時小朋友學習情況如何, 點去選校, 就係家長需要考慮的
http://www.chsc.hk/psp2012/psp_content5.php?lang_id=2

大宅

回覆 Charlotte_mom 的帖子

哦,5使面試實在太好啦,因為小朋友會好大壓力!
唔該晒!

38W - BB 重3.333KG(面向肚)
37W5D - 頭開始落盤骨
35W - BB 重2.642KG
33W5D - 肚圍39 "
29W - 肚圍38 1/2"
21W - 肚圍35 1/2"
22W - 已經5再係單邊踢個肚, 係左右2邊一齊起飛腳 ~^^~
24W - 肚圍 36 1/4"

首頁

尾頁

跳至