跳至

首頁

尾頁

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

好姊妹密密斟(Part 4)

喂!埋黎傾,埋黎講, Part 4無格仔

大宅

Re: 好姊妹密密斟(Part 4)

大宅

hi

大宅

報到先

伯爵府

hi hi ~~

connie
N1 for Martin . . . yes, either downstairs kinder N1 called 小天使 am class, or whole day Lianliang @ Kln city. :mrgreen:

i won't consider too far away ge N1.

男爵府

咁快PART 4

男爵府

你兩個咁sweet既, 見住都要煲電話粥

有風度既茶壺仔" Shirin你小心呀, 唔好整親呀"

同同"真係好熱呀, 唔想玩喇 )

茶壺仔"支搶好似好好玩喎???"

Shirin"食得未呀????"

大宅

7,
agreed!
so i applied "so浙" or the one called "ming wai" downstairs law..don't want both jamie & i busy in travelling...

伯爵府

connie
yes. . . .hard for age 2 kid to travel or take sch. bus daily. . . . . esp. when bad weather mah!!

N1. . . won't teach much. . . . sing songs, having tea, go to toilet, play toys. . . .that's all!!

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

報到 :-( :-( :-(

男爵府

joanne,

做咩報到要 :-( :-( :-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

遲左報囉
karmanshirin 寫道:
joanne,

做咩報到要 :-( :-( :-(

大宅

唔似你,你平時好快手 [quote]
joannelai930 寫道:
遲左報囉[quote]

男爵府

報到!!
咁我都要 :-( :-( :-( :-( :-(

joannelai930 寫道:
遲左報囉

男爵府

整咩開左part 4大家走晒

男爵府

你唔覺joanne 已經開始變心la 咩? :-(

bcbc 寫道:
唔似你,你平時好快手

琥珀宮

人地做緊野唔知嘛 [quote]
bcbc 寫道:
唔似你,你平時好快手 [quote]

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

我蛇完返黎喇

琥珀宮

喊兩喊得啦, 唔駛咁多呀 [quote]
eeetse 寫道:
報到!!
咁我都要 :-( :-( :-( :-( :-(

伯爵府

karman,

你快d講戲肉,d人就會入返晒黎
karmanshirin 寫道:
整咩開左part 4大家走晒

首頁

尾頁

跳至