自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

打風會唔會好D, 會唔會吹到新加坡D HAZE 無咁勁?

伯爵府

回覆:如非必要,近呢2个星期唔好去新加坡

每年燒樹響十月,今次例外。印尼政府仲話新加坡人acting like a child。話係天災。。。揾鬼信!不過,六月份真係唔適宜去星球,最熱又冇風,仲撞正學校長假。咩玩地方都排長龍

珍珠宮

最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

污染得咁嚴重

珍珠宮

空氣咁差既

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

翡翠宮

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珍珠宮

真係好煙

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:如非必要,近呢2个星期唔好去新加坡!尤其係

原帖由 joyce410 於 13-06-20 發表
如非必要,近呢2个星期唔好去新加坡!尤其係有小朋友!
个邊學校停課,mask買斷市,成个城市灰灰濛濛,仲有陣陣烟 ...
多得d印尼農民〜

simple is the best~

珍珠宮

畀面勳章

引用:打風會唔會好D,+會唔會吹到新加坡D+HAZE+無

原帖由 LoveChild 於 13-06-20 發表
打風會唔會好D, 會唔會吹到新加坡D HAZE 無咁勁?
新加坡冇風打架!

珍珠宮

畀面勳章

我細佬一家岩岩喺新加坡旅行,佢啲相真係好多煙霧。佢話啲空氣有燒焦味

禁止訪問

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

子爵府

子爵府

點解要燒樹??

伯爵府

Teresa 發表於 13-6-20 21:23
新加坡冇風打架!
我都知新加坡係無風打, 我其實係想講, 如果香港真係打風, 相對氣流的流動會唔會影響到新加坡?

子爵府

amakvt 發表於 13-6-20 20:02
每年燒樹響十月,今次例外。印尼政府仲話新加坡人acting like a child。話係天災。。。揾鬼信!不過,六月 ...
佢地暑假幾時至幾時?

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

馬來西亞都係,我朋友話今天外出買午餐,又大煙又熱,佢話差點暈

首頁

尾頁

跳至