親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我地主要想抱抱KOALA影相, 再希望可以餵下袋鼠,

3個公園, 邊個好, 唔知抱KOALA影相係計人頭? 還是計家庭? 可唔可以自己再影?

我會由GOLD COAST開車去.......

Lone Pine Koala Sanctuary in Brisbane, 入場費FAMILY AU$80, 未知影相幾錢! 車程1HOUR單程!

Currumbin Wildlife Sanctuary, 入場費FAMILY AU$131, 未知影相幾錢! 車程23MINS單程!

ALMA PARK ZOO, 入場費FAMILY AU$39 平到笑, 影相AU$20, 低車程要1HOUR25MINS單程!

有冇人去過以上3個公園抱KOALA影相, 我預半天時間去!!

邊個公園好?

333s  KOALA 臭味及其毛很刺喔.  發表於 13-6-24 11:47

侯爵府

我只去過Lone Pine, 但沒抱樹熊影相, 那裡的樹熊很生猛.

我會建議邊度平去邊度.

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:小福媽媽 的帖子

去過currumbin,有抱樹熊影相,一家3口一齊影,但唔記得幾錢,除左樹熊,喂袋鼠係無欄杆圍住既,仲有喂鸚鵡,幾百隻飛埋黎,我覺得幾好玩。。。但宜家入場費貴左咁多,我果時85澳元。

大宅

ahmama 發表於 13-6-24 20:22
去過currumbin,有抱樹熊影相,一家3口一齊影,但唔記得幾錢,除左樹熊,喂袋鼠係無欄杆圍住既,仲有喂鸚鵡 ...
官網要AU$131, 唔知有冇其他地方買可以平D?

水晶宮

回覆:布理斯本/黃金海岸抱抱KOALA影相, 3個公園邊個好D??

Australia zoo Brisbane , 我同兩個仔去過好多次了!
http://www.australiazoo.com.au/

首頁

尾頁

跳至