跳至

首頁

尾頁

別墅

旱前黃昏時候行過交通廣場,嗅到一陣强列刺鼻的氣味,唔知系セ;原來系 new york cafe 噴左 D 知名的驅蚊蟲藥水,難為D食客不知情下慢慢地做左小强

洋房

回覆:無良食肆,令食客做小強 .......

好多餐廳都係表面乾淨呀

珊瑚宮

2024年龍年勳章

噴喺餐廳入面?如果聞到既d食客忍到咩?

大宅

回覆:moriafu 的帖子

New york cafe係咪轉左手呀?好耐無去了

別墅

都明D食客点忍行過都要用手按鼻,呼吸兩下喉嚨都覺刺痛 ....... 唔知可吾以告佢漫性謀殺??

別墅

wumaggie 發表於 13-6-24 19:01
New york cafe係咪轉左手呀?好耐無去了

間麵店就轉左手做放題。
而間 cafe 好似無以前咁旺;我都吾敢入去食嘢,怕怕!!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

New York 比飲食集團買左,請返之前老闆做廚,現在有無變就唔知。

不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

珊瑚宮

2024年龍年勳章

引用:New+York+比飲食集團買左,請返之前老闆做

原帖由 sherryyeung 於 13-06-25 發表
New York 比飲食集團買左,請返之前老闆做廚,現在有無變就唔知。
有咁既事?我好耐冇去了,要早幾日book太麻煩

首頁

尾頁

跳至