美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

laneige全新water bank

laneige全新water bank 有promotion, 我買了, ok喎!
大家可到counter 試一試, 我買了water bank 及其他items, 好用呀, 去睇睇呀!

兒女是耶和華所賜的產業.所懷的胎、是他所給的賞賜。
詩 127:3

我的肺腑是你所造的.我在母腹中、你已覆庇我。我要稱謝你、因我受造奇妙可畏.你的作為奇妙.這是我心深知道的。
詩篇139:13-14

男爵府

Re: laneige全新water bank

sweetcutecat,

water bank 係精華素定係面霜?幾錢呢? thanks

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

sweetcutecat 寫道:
laneige全新water bank 有promotion, 我買了, ok喎!
大家可到counter 試一試, 我買了water bank 及其他items, 好用呀, 去睇睇呀!

請問邊到有PROMOTION呀?同有咩好野呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

男爵府

bebu123 & kinglau,

是水份精華, 用完佢先搽cream. 好爽, 但非常鎖水, 一d都唔乾, $280/60ml, 抵用啦! 我連water bank cream(2) $240/50ml 一齊買一個gift set, 裏面仲有eye mask, eye serum, yogurt pack, strawberry peeling gel, star white refiner & emulsion, 合共$560, 不太貴, 我仲買了一支refiner $190/130ml 及water sleeping pack plus $190/80ml, 一季都夠用!
water bank cream 分1 & 2, 適合不同的人, 你去counter試一試, 好ok o架!

我的肺腑是你所造的.我在母腹中、你已覆庇我。我要稱謝你、因我受造奇妙可畏.你的作為奇妙.這是我心深知道的。

複式洋房

我都買左呀~~~
不過好似仲香過舊版

男爵府

月圓,

yes, 真係好香, 我以往用其他品牌(有香味)會敏感, 但這些就不會.

洋房

有無洗面奶呀?
我用過依隻牌子既洗面膏,好乾,因為我塊面都好乾
我亦都用過水份mask幾好.

男爵府

800,

我用 laneige 的 pure face cleansing milk, ok喎, 唔乾, 你可試試.

侯爵府

知唔知而家promote完未呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

別墅

bebu123 寫道:
知唔知而家promote完未呀

What is include in the promotion pack?
How much is that??

I want to try the water bank essence too!! :-(

男爵府

mee,

water bank essence, water bank cream, 裏面仲有eye mask, eye serum, yogurt pack, strawberry peeling gel, star white refiner & emulsion, 合共$560.

子爵府

yes呀,Laneige d product真係幾好用,我之前去韓國,見人人都買,咁我又買啦,返黎用過真係ok,尤其係佢隻sleeping pack早知買多d啦!

男爵府

yes, 好彩香港買都不是太貴, 但梗係平d好啦!

侯爵府

我今日諗住去買,佢地話無啦

首頁

尾頁

跳至