懷孕前後

跳至

首頁
12345...10

尾頁

大宅

Re: 有冇較平既bb改名師傅介紹?

Dear Mumon

Please also send me details of your "see fu".

My email: [email protected]

Many thanks!

複式洋房

Dear mumom,

Would you mind pm the detail of yr "see fu" to me,thanks!!!
龜媽媽

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

我都想要黃大仙鉅叔的資料, 請pm或email我
[email protected] . THANKS

禁止發言

禁止發言

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我有個改名$1000 15個名 佢叫"郭佰碩"

別墅

BabyChristy, 龜龜媽媽, lulubing, pb12hk

please check pm

複式洋房

mumom:

I can't receive your "si fu" info, could you send it to me? Thanks.

karen_dingding 寫道:
may I have your "si fu" info? Please pm me or my email is [email protected]. Thanks!

可否給我鉅叔或他兒子的info?[quote]
mumom 寫道:
my 師傅 is very good i think. very responsible and kind
[/quote]

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都係去搵黃大仙,不過唔係搵鉅叔,係搵金石堂!
平過鉅叔小小,$400,都ok,我好多表弟妹都係搵金石堂,我妹妹都係!我地自己比名佢,睇下岩岩bb,同埋佢批完命先會改名,到時再比我地,我自己比左3個名佢(係第三個字)!因為我地諗唔到,所以叫佢幫我地改!唔係即時有得拎!

別墅

karen_dingding

我見你問鉅叔的資料,但我的師父唔係鉅叔,所以冇回答覆你

侯爵府

2024年龍年勳章

我個bb係蘇民峰改 果時佢未+價$800 5個名 e+佢+左價就$1000

複式洋房

mumom :

could you send your 改名"si fu" info to me?

thanks!

karen_dingding

別墅

winghoney, karen dingding

子爵府

環保接龍勳章

我都想要d資料呀! 可唔可以pm埋俾我呀! thanks

複式洋房

mumom :

Could you send your 改名"si fu" info to me?

Thanks!

zac

別墅

zac 寫道:
mumom :

Could you send your 改名"si fu" info to me?

Thanks!

zac

民房

I want to know the 'si fu" name and price ar, also the contact no. thanks

大宅

我都想要黃大仙鉅叔兒子既資料,可否pm或email比我
[email protected]

複式洋房

mumom :

Could you send your "si fu" info to me?
[email protected]

Thanks a lot!

首頁
12345...10

尾頁

跳至