跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 請問有無德福宿舍靚太?

小Panda

我老公都係要做回歸呢幾日,尋日返7:00am,都要下午6點幾至收得工,今日 & 聽日佢都要返4:30am呀,鬼咁早,我都替佢辛苦....

珍珠宮

草莓

如果係仔咪唔駛愁lor,下一胎先至追個女...haha...

珍珠宮

sasa...

sorry ar....尋日冇上bk所以唔知你問我嘢tim

大宅

草莓:

唔通你上次睇個中醫真係咁勁, 咁都知道係仔???
其實, 仔仔都好架, 起碼6299同你老公都開心d, 又無咁大壓力同咁多說話比你聽, 中國人多少都仲有呢d老思想. 你咁like小朋友, 下次先追個女啦.

小Panda
黎睇下ALVIN小豬B之家BLOG啦http://hk.myblog.yahoo.com/alvinleung0708

大宅

小pan, monty, sasa
其實如果第一個係仔, 我就未必再生啦~~ 我怕今次生完驚驚呀~~~~
小pan呀~ 你有無問過聯合俾唔俾用無痛分娩架? 我聽好多人講, 政府醫院o既無痛分娩針係每日都有一定o既quota架~ 如果果日多人用or麻醉C唔得閒就無得用喎......好驚呀!!!
如果要我10級痛, 痛十幾個鐘, 我都唔知仲有無命生, 所以我下次去QE一定問清楚佢!!!! ?-(

大宅

原文章由 teresatze 於 07-6-30 10:44 發表
HAHA..草莓
咁過多個幾月再去照清楚D,你咁LIKE女,我都希望醫生估錯...

係呀! 我都想係女呀~ 不過其實仔女我都中意o既! 不過我想生一個咋, 所以如果呢個係仔就穩陣d~

大宅

點解你地幾日無留言o既!?

how are u 小pan? 個肚有無再大d!? 下個月就生啦~ 緊唔緊張呢!? 我都替你興奮!!

首頁

尾頁

跳至