單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

今日認識了新朋友....“問“生。。要開番支鬼婆話唔知咩belebulu...酒賀賀佢

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

回覆:moon_moon 的帖子

子爵府

重有星福自家制砵仔高,心太輭。。今晚又有排吹

子爵府

2024年龍年勳章

阿Moon 係 Pinot Noir呀!

子爵府

引用:阿Moon+係+Pinot+Noir呀! +

原帖由 AndyM 於 13-06-29 發表
阿Moon 係 Pinot Noir呀!
哦…原來係gelegulu..或者belebala先啱……

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

引用:今日認識了新朋友....“問“生。。要開番支

原帖由 moon_moon 於 13-06-29 發表
今日認識了新朋友....“問“生。。要開番支鬼婆話唔知咩belebulu...酒賀賀佢
?生,你好呀,同你打個招呼先

悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

大宅

回覆:迎新K酒會

昨日真係頂唔住,由下午飲中國茶後到唱k凍奶茶,夜晚更由紅酒飲到白酒,梅酒,啤酒,最後更到whiskey. 差 d 連神枱支洒都飲埋,救命

eric5354  飲死人。  發表於 13-7-1 14:54

大宅

Pinot noir is a 冷門 wine for HK common people hahaha
chardonny - the white wine who can make a girl into Cinderalla haha - we drink too..
single malt whisky and plum wine

i quit drinking for ages and break my rules but 鬼婆 i will keep on
blowing water to you for wine and UK

thx for all of you.. catfit fit ... nice to meet you.

Today feel strange .. back from Reality .. am i dreaming in a virtual world yesterday ( inception )

大宅

回覆 ansionchan 的帖子

will continue to use the name 問生

子爵府

引用:昨日真係頂唔住,由下午飲中國茶後到唱k凍

原帖由 朗尼 於 13-06-30 發表
昨日真係頂唔住,由下午飲中國茶後到唱k凍奶茶,夜晚更由紅酒飲到白酒,梅酒,啤酒,最後更到whiskey. 差 ...
七月十四做節燒埋街衣就飲得神枱之燒酒架啦九江雙蒸嘛。。

子爵府

引用:Pinot+noir+is+a+冷門+wine+for+HK+common+

原帖由 ansionchan 於 13-06-30 發表
Pinot noir is a 冷門 wine for HK common people hahaha
chardonny - the white wine who can make a girl ...
問生。。真的假不了。。假的真不了。。hehe..
琴晚重飲到爆曬樽。。哈哈

大宅

引用:Pinot+noir+is+a+冷門+wine+for+HK+common+

原帖由 ansionchan 於 13-06-30 發表
chardonny - the white wine who can make a girl ...
問生...Inception? 甘我諗我應該係DiCaprio 啦,哈哈

大宅

HAHAHAHAAHAH ----- water and hot tea pls...

子爵府

引用:Quote:原帖由+ansionchan+於+13-06-30+發表

原帖由 朗尼 於 13-06-30 發表
問生...Inception? 甘我諗我應該係DiCaprio 啦,哈哈
你就想是廸卡比奧。。你係比卡超呀!

男爵府

回覆 moon_moon 的帖子

大宅

畀面勳章

飲酒我至愛,九江雙蒸無難道

子爵府

引用:回覆+moon_moon+的帖子

原帖由 eric5354 於 13-07-01 發表
回覆 moon_moon 的帖子
嘩,火星人都引了出來

子爵府

引用:飲酒我至愛,九江雙蒸無難道

原帖由 singsingfok 於 13-07-01 發表
飲酒我至愛,九江雙蒸無難道
孖蒸你又得?邊個夠你勁?

侯爵府

環保接龍勳章

回覆:singsingfok 的帖子

估吾到,你先係老師父一曉飲D好野!

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

首頁

尾頁

跳至