跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 2002年11月BB會 (PART 81)

popo
係, 新工做到冇停手 + 又唔係太好意思上網....... 冇得bk, 冇得msn個人好out :-(

子爵府

今日忙裡偷閑上黎吹2咀 :mrgreen:

香兒 - 希望你地如願可以改到想要的時間

naoki知道自己被選中參加合唱團一定巧開心.

子爵府

che
你想傾d咩jet? :mrgreen:
第2任mami同之前有冇咩分別? how's CL? 對little brother好嗎?

子爵府

tata
上上地啦.

jackie
回歸 - 沒可能吧.

今日下晝公司team event, 好神秘, 唔知去邊玩, 好緊張.... 依家等出發. :mrgreen:

子爵府

che
幾時出動同我地黎個central lunch?

honey
你又點? 忙嗎? 工人姐姐幫到手嗎?
搵日偷閒出黎同我地central lunch丫.

tanny
belated happy birthday to Ian )))))))))))

子爵府

tanny
why呀, 你又轉工牙?
next week 丫 (except 15/11).

心 & popo
thanks. 冇諗住去威

子爵府

toma
re: birthday party - 你條banner令生日會生色不少 :mrgreen:
btw, 我要同你計數, 好窮呀 ))))))

popo
cw打左水痘針 - 幫你唔到
cy就出過rose - 不過我就烏sir sir都唔記得詳情.

naoki好瘦呀, 快d攪攪佢啦

glory
幾時得閒同我lunch :mrgreen:

子爵府

POPO
你唔覺隻keroro都好瘦咩?! :-|
咪又係貴族囉 :-|

子爵府

我都想share一下, sat家長日, 老師話卓泓係學校各方面都好正面, 見到同學做唔到的會主動幫手, 上堂既留心且投入, 我真係老懷安慰. 是日夜晚仲準卓泓拆禮物 (只係拆花紙), 佢都已經開心不已

popo
我整黑森林, 個人認為都幾好味既 :mrgreen:

子爵府

心心 寫道:
mei
果日見cy都覺得佢係好乖好乖果隻呀

唔..... 我估你錯喇..... CY有點兒難教 . 慶幸的係佢暫時都仲怕/聽我講野.

子爵府

glory
佢地真係大個仔lu.
我問卓泓想唔想開生日會, 佢答想, 於是我就攪, 佢仲指定要keroro蛋糕, 又話要請晒成班同學. 4歲仔零捨bu同. :mrgreen:

子爵府

hi hi

子爵府

glory
我係唔太忙時都會偷偷上網, 可惜我個位背後成日人來入往, 所以我要加倍小心.

子爵府

Ama
港版Super nanny - "父母學堂" --> 時間, 日期, 咩台?

子爵府

Toma
thanks for your arrangement!
有咩人要早閃?

子爵府

阿妹慘遭毒手, 詳情去我blog睇.... :-(
<<blog blog趣>>

子爵府

TOMMY
阿妹太細應該可以唔計, 但why工人都可以唔計呢?!

子爵府

popo
thanks very much!

子爵府

子爵府

all shopping怪
上環舖有咩筍野?

首頁

尾頁

跳至