跳至

首頁
23456...87

尾頁

男爵府

Re: 2002年11月BB會 (PART 81)

美/ tanny/ 姑姑
下星期四, 五唔得, 淨番星期一, 二你地得無?

tanny
你轉工?

[size=large]祝各位11月BB生日快樂!!

我懶少少

男爵府

[size=large]祝各位11月BB生日快樂!!

我懶多多.

tanny,
又轉工 ??? mug你地話轉即轉 !!! e+好易搵新job咩 !!!

男爵府

[size=xx-large]卓泓, 琳琳, Darren, Trevor生日快樂

男爵府

mei, 你可以BK喇

想問下你地有咩方法可以幫小朋友認英文生字/ OR 串字?

男爵府

樂樂就幾鍾意睇大既 poster, 好似貼牆那些A-Z都可認到些生字或者睇圖書, 而串字就無刻意教, 有些容易的好似 book, sun睇多幾次自己曉

子爵府

somimi, 係我公司搬去葵涌, 我以後返工就煩啦. :-( :-(

中環友, 本週你地唔ok 呀... oh no... o甘我要同suz 講啦...

男爵府

tanny
唔係好記得你住係邊添? 公司幾時會搬呀

子爵府

glory, 家在九龍東.... 要去九龍西返工, 一頭一尾. 地鐡站同我家有成10-15mins. 葵芳mtr 出再行15 mins 才到. o甘返一返一日車程同行程成3小時.

男爵府

tanny,
oic, 睇$$份上啦 !! :mrgreen:

禁止訪問

男爵府

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

子爵府

Good morning all:

TommyMa: Tommy今年巳收到 over 40份 b-day gift, 你要換屋喇

男爵府

早呀)))

老婆婆

bb2007

湯媽
40幾份禮物 +上年果d都未拆 同意老婆婆提議~換屋啦

tanny
你講開我又醒起, 係喎由你家去葵涌真係幾遠, 每日咪要好夜先返到home?

子爵府

Ian, Adrain & Tommy Happy Birthday...

somimi, 睇錢份上真係無計.... 不過份工d 錢唔多wow.

glory, 所以好想 :-( :-(

男爵府

tanny
知道幾時搬未? 趁你未搬前central lunch

大宅

祝各位11月小朋友4 歲生日快樂 !!!!

car:
學校咁快要串字?

toma:
happy birthday to tommy !!!!
今日正日點慶祝?
唔好將tiff送給tommy個份, 轉頭送返比tiff呀.

ama:
happy birthday to adrian?
妳又點同adrian慶祝?
有無整個birthday cake to Adrian???

somimi:
toto大個仔左好多, 越來越似哥哥.

子爵府

Tommy, Ian,Adrian & Hadrian: Happy Birthday

Glory:

子爵府

glory, 我地在12月9日搬.....

大宅

好媽媽勳章

各位11月小朋友,
[size=large]Happy Birthday!!!

我好懶

男爵府

YULAMMAMI,
你個login name好生保呀 !!! :mrgreen:
tommy上年果d gift都未拆哂 !!! 真系要換大屋喇.

首頁
23456...87

尾頁

跳至