跳至

首頁
45678...87

尾頁

子爵府

Re: 2002年11月BB會 (PART 81)

POPO
你唔覺隻keroro都好瘦咩?! :-|
咪又係貴族囉 :-|

侯爵府

Belated happy birthday to 祐祐, 林寶寶,希健, jeffrey!!!

TATACAT
我工人以前湊2個, 聽佢講佢地既DADDYMAMI成日打罵, 姐姐好反叛, 可能有比較之下工人就覺得NAOKI好好湊; 主動自己練琴我唔覺, 呢方面我可以用嘔血形容, 好KICK手
亞豆真係好好, 時時LUNCH TIME都鼠去睇彤彤

SANDY
聽你形容工人很不錯, 恭喜你

侯爵府

想問問你地:

hollywood hotel vs disney hotel 既分別?

邊樹食早餐有米奇陪?

子爵府

麻煩甘多位, 有百佳&惠康印花留比我呀...唔該, e期我需要呀

Mei: 係喎...唔趕又唔覺keroro又好似瘦左d喎 甘味道如何
[size=medium]Belated happy birthday to 祐祐, 林寶寶,希健, Jeffrey!!!祝甘多位身體健康

大宅

心:
Disneyland Hotel vs Hollywood Hotel:-

-Disneyland 貴過 Hollywood
-Hollywood d房和外圍環境 多d disney characters 佈置
-Disneyland外圍環境好歐陸feel ; Hollywood似藍色的工廠 (my personal feeling)
-Disneyland 翠樂庭有mickey / Minnie / Donald…etc 陪食.

不理價錢, 我會投disneyland hotel一票.

妳會幾時去? 好似已開始有飄雪睇了.

豆去探彤彤真係有好有唔好. 今日老師又投訢彤彤上堂越來越唔集中, 無心寫字, 依賴老師. 我好苦惱. :-( :-(

子爵府

我都想share一下, sat家長日, 老師話卓泓係學校各方面都好正面, 見到同學做唔到的會主動幫手, 上堂既留心且投入, 我真係老懷安慰. 是日夜晚仲準卓泓拆禮物 (只係拆花紙), 佢都已經開心不已

popo
我整黑森林, 個人認為都幾好味既 :mrgreen:

男爵府

老婆婆
會密切留意, 最近一次去青衣城百佳, 有個真係既'老婆婆'係門口截停人

大宅

好媽媽勳章

mei,
CW真係好乖, 你教導有方

tata,
我好驚去SC or老師打來搵我, 因為我實忍唔住問老師makus既野, 但又驚聽到唔好既, 所以好少去學校, 我係一隻鴕鳥

子爵府

Mei: 卓泓真係好叻 星期五輪到棠棠, 唔知黠呢?? 有d緊張

老歌: 你幾時比我'洗劫'呀 棠棠架就係有輔助轆可摺合式單車, 唔記得$299定$399, 我之前睇過玩具反斗城、千色店& 吉之島, 除非你想買指定公仔, 如果唔係, 出去d單車鋪睇下, 個人認為平d實淨d

男爵府

老婆婆
嘻嘻, 一樣是老婆婆
想問下個輔助轆可唔可以拆架? 單車係咪計'吋數呢, 12吋? 摺合式收藏係咪會方便d呢? 唔講唔知, 我仲以為可以摺合是無咁實淨添 你果時係邊樹買? 拎走重唔重呢?

子爵府

老歌: 嘻....你以上問題我只可答一半先, 另一半今晚問棠8再答你。 摺合式收藏係會方便d, 而且我有車摺左好d冇甘長, 我果時係元朗買, 近西鐵站, 行一段路到, 拎走重唔重今晚等我試下先

男爵府

老婆婆,
唔該晒你呀, 等你消息, 西鐵站都好方便

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

Good morning all:

老歌: 噚晚睇左架單車12寸, 問左棠8架車算重架, 如果你買番青衣可慢慢推, 你同樂8商量下先啦

Che: 我同老歌未有咩決定, 不過大前提係你同Honey身體ok先, 而且我地知你倆e+比較忙, 你有咩提議

男爵府

早呀)))

老婆婆
12寸都唔輕咁或者近近地睇下反斗城先, 唔該晒你呀

che/honey/老婆婆
1117幾時meet都得, 最緊要就岩時間你地都方便, 咩形式好呢? 去某家屋企定去面整個小型party呢?

男爵府

good morning !!

去晒邊 ????

all,
想問下魚肝油, 有冇靚太聽過" u side 嗱 ", 我嚮一個講"腦"的talk得知的, 佢話lee隻好, 價錢合理 ....

男爵府

米姐

我係樹
我暫時無魚肝油, 不過記住唔好買屈記有得賣既'楓x寶'魚油丸比小朋友食呀, 記得前排bk有個topic有個媽咪買左比個五歲半既囡食, 跟住胸部發育之類, 原來隻魚油丸有月見草成份

禁止訪問

侯爵府

mei
cw生醒=你教導有方, 果日見cy都覺得佢係好乖好乖果隻呀

tatacat
你有冇同彤彤傾過? 係咪學校有d咩唔如意?

首頁
45678...87

尾頁

跳至