論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

上兩星期, 工人話佢前夫黎屋企搶佢d細路, 俾一個月通過我要走....

黎左半年, 本身佢都懶懶地, 中午成日瞓覺, 話極唔聽。 叫佢洗衫成日儲埋一大堆。

叫佢餵bb食魚油, 呃我餵左其實無餵 (因為幾個月黎無少到所以俾我知佢講大話)

所以我都麻麻鐘意佢, 但對小朋友都ok...諗住將就用2年。

但辭職後, 呢兩星期突然好勤力...唔知有咩蠱惑呢 ?

別墅

回覆:辭職後突然勤力左.....

我嗰個都係咁, 同你個case一樣, 話佢前夫去搶佢啲細路,俾一個月通知我。。

走0個時又係好勤力, 日日啲餸有新意。。

最後走左, 但前兩日聽人講佢已在新僱主度番工

大宅

我以前果件都係呢個原因唔做。個個一樣,講大話都唔用腦。

別墅

我嗰件又係, 啱啱做了一個月就話要返鄉下, 玩咩好想打鑊佢, 但我有兩個人質响佢手, 唔可以得罪佢
唯有叫佢俾時間我哋揾到頂替先走, 佢都話ok; 但又唔知做乜鬼, 佢几日做嘢快咗勤力咗, 真係俾佢哋玩C,
好地地, 梗係要做D勞民傷財啲嘢才安樂.......變態

別墅

到最後我留佢, 佢話可以做埋份約先走(本身差三個月), 好啦咁, 我又未請人, 佢話做埋先咪慢慢請囉。本身睇岩左人, 但我諗住佢做埋份約先, 咁咪唔急住請。。點知最後又俾佢q起我

但我都唔明, 你搵到第2份咪走囉 , 做乜做晒戲喊晒,7情上面咁話個老公搶你啲女。。。影后

大宅

佢地就系坩虚伪

大宅

小心佢偷運你家財物!尤其係櫃頂櫃底見唔到個d呀!

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我都驚佢有咩陰謀:toocold :都唔知係咪借左大舊錢走佬

人我就請左, 就算佢有新顧主都唔緊要, 因為我都麻麻鐘意佢...但係怕佢出蠱惑

機票我都出埋, 佢又無話要錢喎..所以我都諗唔明到底係真, 定玩野...

首頁

尾頁

跳至