親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問東京買 SOFINA 係咪好平架? 係咪要去藥房買先平, 平幾多呢?

我想買 Jelly Beans 鞋,邊間 Shop 多款式同方便呀?

東京重有咩好買呢? 

我想坐浪漫列車去箱根,住一支湯,想問下會唔會好難BOOK車票?

謝謝。。。

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:cowkingb 的帖子

車票你唔洗展望席 去到先買都仲得 通常book都係為左果24個位
一之湯 我早一個月book都仲有(塔之澤)
不過就係睇你想去邊間住
塔之澤果2間最平
不過仙石原果個近重點景點 所以貴少少
睇你咩要求

珍珠宮

回覆:8月東京+箱根

SOFINA同香港差唔多

別墅

引用:車票你唔洗展望席+去到先買都仲得+通常book

原帖由 HTungTung 於 13-07-04 發表
車票你唔洗展望席 去到先買都仲得 通常book都係為左果24個位
一之湯 我早一個月book都仲有(塔之澤)
不過就 ...
夏天住温泉酒店有乜做?會唔會好熱唔想浸溫泉!

大宅

回覆 HTungTung 的帖子

我住呢間, 唔知中文名呀?

SHINANOKI ICHINOYU

我 BOOK 左私人風呂, 大約HKD3,000/一晚, 2大1小, 一泊兩食.

我個仔好鐘意坐車頭, 得4個位咋...

大宅

回覆 LC167 的帖子

志不在浸溫泉,只係想比個小朋友試下,我同老公又未試過住私人風呂既酒店,感覺好 WARM。

因要就小朋友既學校 calendar,Christmas去唔倒,無計。。。

大宅

回覆 lovelykitty 的帖子

我重諗住去掃貨 tim...

男爵府

回覆:LC167 的帖子

其實冬天浸舒服過夏天浸
我book呢間主要係因為有私人温泉(雖然細) 但係平同埋唔使同人share廁所
因為係自己用 你可以加凍水落去 唔使驚太熱

男爵府

呢間係仙石原 啫係近小王子博物館同玻璃之森果間
其實如果前面果4個位book唔到
你可以book後面 雖然係倒後坐 但都係有展望席(如果一定坐車頭睇風景)

大宅

可以加涷水...

大宅

我坐唔倒倒頭車, 會嘔...

係呢, 想請教,我地0係 Hakone-Yumoto 落車之後係咪要坐巴士架? 坐邊一架(幾多號巴士?) 同埋係唔係第6個站落車呀?

謝謝.

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

以前sofina就平過hk, 但現在yen高就差不多了

大宅

回覆 pigpigyy 的帖子

噢...

男爵府

你意思係由箱根湯本落車之後點搭車去旅館?

男爵府

HTungTung 發表於 13-7-4 17:26
你意思係由箱根湯本落車之後點搭車去旅館?
G, T, L 都得

別墅

引用:其實冬天浸舒服過夏天浸我book呢間主要係因

原帖由 HTungTung 於 13-07-04 發表
其實冬天浸舒服過夏天浸
我book呢間主要係因為有私人温泉(雖然細) 但係平同埋唔使同人share廁所
因為係自己 ...
Could you tell me the name if that hotel ?

男爵府

HTungTung 發表於 13-7-4 17:37
G, T, L 都得

男爵府

http://www.ichinoyu.co.jp/index.php一之湯
I prefer this 塔ノ沢一の湯本館/新館
If you want to near the museum, then you are better to choose 仙石原品の木一の湯

別墅

回覆:HTungTung 的帖子

Thanks....all JP language ....difficult for me to read...

男爵府

You can change it in English version

首頁

尾頁

跳至