跳至

首頁

尾頁

洋房

唉! 我臭b開始厭奶!!

臭b岩岩足4個月, 咁應該點呀!!

子爵府

Re: 唉! 我臭b開始厭奶!!

而家先開始厭咪好囉, 我個女厭左兩個月啦, 佢唔想食都費事迫佢....

男爵府

無辦法架, 我個囡之前都係鍾意食幾多就幾多, 唔食迫佢都唔食. e+就唔同係咁食, 奶(約30安)+水(約3安)+米糊(用2安奶開) = 19磅(以現時4個月又27日計)

男爵府

係啦..依家先開始厭咪算好囉..
我個囡由出世到依家, 成日間歇性厭奶..
最近呢次仲厭左3個幾星期都未好....

hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

大宅

yubi食左糊仔未呀?有無好d呀?

伯爵府

學姬公主 寫道:
而家先開始厭咪好囉, 我個女厭左兩個月啦, 佢唔想食都費事迫佢....

我都係呀,個女厭左成個月...差唔多餐餐都要倒奶...

大宅

嘩.......甲由仔, oliva好有份量呀.
甲由仔 寫道:
無辦法架, 我個囡之前都係鍾意食幾多就幾多, 唔食迫佢都唔食. e+就唔同係咁食, 奶(約30安)+水(約3安)+米糊(用2安奶開) = 19磅(以現時4個月又27日計)

男爵府

我個囡呢個星期開始又黎過厭奶....上星期至好開心咁同大家分享亞囡飲奶叻左....點知家

男爵府

係啦....真係時好時壞, 我都開始習慣喇...
希望澄澄會鐘意食糊仔啦...諗住聽日開始比佢試食...
不過...訂左d明治糊仔要星期一先送, 所以我會比住亨氏食, 橫掂買左...

依家有時佢飲唔晒支奶, 我會改用匙黎餵, 當train下佢食野囉..!!
hello, 我叫澄澄yubi, 2009年5月29日出世 ^__^

男爵府

我今個weekend又係會比個衰囡包試下d糊仔....希望佢鐘意啦.

大宅

我阿b又係厭奶成兩個星期
有時可以食哂6oz, 有時就食3oz
今晚俾糊仔佢食, 佢好鐘意,
而且阿b又肯飲水
希望食左糊仔佢會好0的啦~~

有無媽媽有經驗, 阿b食左糊仔
都係唔鐘意食奶架??

男爵府

咁咪幾好law....本來我都係諗住weekend比亞囡試

首頁

尾頁

跳至