潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

女9月開學, 想買d  casual 得來又smart既衫比自己. 接女番學著靚d ,
請問各位有咩推介既店舖?
同埋想問下如果我自己search , 點睇d 店可唔可信, 質地好唔好?有咩要注意?
我唔想千里迢迢寄回來最后又係買番淘寶貨呀.
同埋訂開想買埋阿女. 女大約3歲,斯文feel . 平時著開polo , gap 同埋amber .
平時lace 同埋碎花佢都著得幾好看
各位有咩推介?
第一次買豬嘜,請各位多多幫忙.
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1140.snc4/148200_10150131167720097_628700096_8080620_3354178_n.jpg[img]

大宅

回覆:請推介g market 的店

1、浦多啲淘寶,知道果邊有咩貨
2、唔好買太平嘅貨
3、搵啲有星嘅buyer
Hv fun

禁止訪問

複式洋房

我都好想知~

男爵府

好媽媽勳章

我係咁睇覺得有D暈車浪既感覺.
一個page好長係咁用mouse SCROLL DOWN
好似坐車d 風景係咁係前面極速移動
落order又要對番d 名. 真係好用神呢.
[img]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1140.snc4/148200_10150131167720097_628700096_8080620_3354178_n.jpg[img]

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

買過幾次發現..就算貴小小既鞋都係made in china,
仲要同碼但拼埋一齊都唔一樣大細,
衫更加唔洗講..買6件得1件著到,因為個肩線已經跌到手臂...
唔會再係g market買野

首頁

尾頁

跳至