夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果老公問:你覺我點??

有日老公問我,係你心目中覺得我好唔好,我答佢係我心目中你只係麻麻地,佢好唔開心,話我聽佢d朋友個個都話佢地d老公好好.

大宅

Re: 如果老公問:你覺我點??

如果我老公咁問我, 我會話'你係一個有智慧, 有眼光的男人囉'

子爵府

好媽媽勳章

如果我老公問我...我會問番佢...佢覺得佢自己點...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

如果我唔係打算同佢離婚, 我一定會話佢係我見過男人中最好既, 心裏面果句係"我見得男人少".

男人十分需要呢種白色謊話, 又唔使錢, 何樂而不為? 你話佢唔好/唔夠好, 唔會激發佢上進心同反省能力, 只會令佢講得你唔欣賞我...........咁可能佢會去搵一個識得欣賞佢既女人.

別墅

同意, 因我成日都咁同我老公講.
老公你哩世仔最叻, 最醒目就係娶左我.
而我哩世女最蠢, 最傻就係嫁左比你.
我當時一定係盲左 or 比老公你迷魂左....
:-

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

印象之中我老公未曾問過我呢樣野。(even拍拖果陣時)
dondon816 寫道:
有日老公問我,係你心目中覺得我好唔好,我答佢係我心目中你只係麻麻地,佢好唔開心,話我聽佢d朋友個個都話佢地d老公好好.

複式洋房

從我自己男人的角度
我就冇野la. 因為什麼叫好.
要求低就好. 要求高的就當然唔夠好.

冇錢就更加唔好.
冇本事亦唔好
有本事揾到錢(冇時間與家人相處)亦唔好.
總之......

子爵府

好媽媽勳章

dondon816
咁你默補飛羅, 同你老公講, 話如果係 D 朋友問, 咁我就當然話老公好好啦

公爵府

如果我老公咁問我...我會答真心話...唔會呃佢...我會話.."你緊係好好啦...不過無我咁好lor"

大宅

如果老公問:你覺我點??

我一定會答:「你緊係好啦!有個樣靚身材正嘅老婆... 兼家有一老、如有一寶!」

tigerboy - born in october 1998 - i'm proud to be his mama!

複式洋房

如果我老公問我,我會大笑三聲HA hA hA, 跟住話佢知"你係全世界最好既老公,又後生又靚仔,有事業又大把錢,邊個嫁到你真係笑到喊出聲!"

註:個死佬小學畢業程度,職位低微,黑懵懵成面皺紋,豆零家用都唔俾,成日想我俾錢佢使。

大宅

我老公真係問個e個問題喎,不過當時我係答:你都好,不過可以再好d囉,根住佢就問我仲有咩唔好,我又言念唔倒喎,比佢問到口啞啞,不過佢而家問我呢,我就知有咩唔好喇,就係同個仔玩多d仲更好

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

我唔知你咁好想像力 (更得閒)
我唔係你話的herduck.
亦語識佢.
自已為事
螞蟻人 寫道:
[quote]
Pio3101 寫道:
從我自己男人的角度
我就冇野la. 因為什麼叫好.
要求低就好. 要求高的就當然唔夠好.

冇錢就更加唔好.
冇本事亦唔好
有本事揾到錢(冇時間與家人相處)亦唔好.
總之......

herduck = pio3101

herduck...login data
Re: 有無試過肛交 2006-11-10 12:31:29
Re: 有佐BB,唔想ML 2006-11-10 12:09:24
Re: 有無人係排卵期成日想愛愛架 ? 2006-11-10 11:35:49
Re: 我第一次用口...... 2006-11-10 11:29:09
Re: 有無試過肛交 2006-11-10 10:47:23
Re: 電視教潮吹,有冇人學曉?(兒童不宜) 2006-11-07 12:33:04
Re: 有人試過潮吹嗎 ? 2006-11-07 12:24:51
Re: 想問帶子宮環痛唔痛架 2006-11-07 08:29:21
Re: 咩叫中產人士呀 2006-11-03 18:12:33
Re: 做人情婦~ 2006-11-03 17:55:01

Pio3101 login data...

Re: 如果老公問:你覺我點?? 2006-11-09 17:27:32
Re: 有無媽咪為

民房

完全同意, 有得再揀, 一定唔會再襟蠢.
FatFatPig 寫道:
:-( :-(

禁止訪問

大宅

呢d野,我都有講過喇,個c6最叻咪..超..

FatFatPig 寫道:
:-

首頁

尾頁

跳至