跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

請問4歲小朋友係天水圍邊度學游水好?

謝謝

子爵府

回覆 charmg.kama 的帖子

我仔及朋友仔女都係跟[飛露斯]泳會在屏山室內池學, 幾位教練都好有心機, 耐性, 學得好好, 不妨試試, 可pm資料給你.

男爵府

BK Milk勳章

引用:回覆+charmg.kama+的帖子我仔及朋友仔女都

原帖由 可樂~ 於 13-07-16 發表

我仔及朋友仔女都係跟[飛露斯]泳會在屏山室內池學, 幾位教練都好有心機, 耐性, ...
Thanks

大宅

我仔及朋友仔女都係跟[飛露斯]泳會在屏山室內池學, 幾位教練都好有心機, 耐性, ...
我都想要資料,pls PM

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

噫!我地都係飛露斯學,之前跟紹姐姐,现在跟陳sir 兩個都好用心教

DoDoDo

別墅

畀面勳章

可否Pm埋俾我,thanks:)

豆豆b   7w    @0.75cm       [email protected]
           [email protected]
           10w  @3.2cm

子爵府

可否pm給我

大宅

回覆:係天水圍學游水

請問幾大可以開始學?

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都打算俾阿女喺飛露斯度學游水
但仲未幫佢報,唔知星期六仲有冇位呢

珍珠宮

回覆:係天水圍學游水

我女女都係飛露斯試咗一堂,呀sir好好,有耐性,唔惡,
不過屏山池水太凍,我個女凍怕咗唔肯學,游咗一堂就病,所以試完堂無學落去

子爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

MrsSingSing 發表於 13-7-19 02:09
我女女都係飛露斯試咗一堂,呀sir好好,有耐性,唔惡,
不過屏山池水太凍,我個女凍怕咗唔肯學,游咗一堂就 ...

有冇穿保暖衣及暖水? 著保暖衣好好多, 開始時可能未完全適應, 上了幾堂會好D, 我女和朋友仔上年暑假開始學, 每星期一堂冬天没有停啊, 每次學完出來即比暖水佢飲, OK喎.
DoDoDo

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

可否pm給我

子爵府

BK Milk勳章

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:MrsSingSing+發表於+13-7-19+02:09+

原帖由 DoDoSo 於 13-07-19 發表
有冇穿保暖衣及暖水? 著保暖衣好好多, 開始時可能未完全適應, 上了幾堂會好D, 我女和朋友仔上年暑假開始學 ...
本來都係舊年開始,但太凍,嚇親!
宜家死都唔肯去室內池!

子爵府

小軒軒 發表於 13-7-20 18:30
本來都係舊年開始,但太凍,嚇親!
宜家死都唔肯去室內池!

我女又OK喎, 著保衣好好多, 小朋友好快適應.
DoDoDo

珍珠宮

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

引用:Quote:小軒軒+發表於+13-7-20+18:30+本來都

原帖由 DoDoSo 於 13-07-21 發表
我女又OK喎, 著保衣好好多, 小朋友好快適應.
凍到成身震,唇變紫色!即刻抱佢上水!

伯爵府

引用:Quote:原帖由+DoDoSo+於+13-07-21+發表我女

原帖由 小軒軒 於 13-07-21 發表
而家一d都唔凍架啦,仲見小朋友著三點式添,凍是游完入更衣室有冷氣所以才凍,游泳池出面同水溫一d都唔凍

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

小軒軒 發表於 13-7-21 20:02
拎定樽暖水俾佢上水時飲, 會好好多..最凍都係上水果刻, 有D褸俾小朋友游水用, 會暖好多...我PREFER游室內, 唔駛曬到黑晒...

我仔仔都係跟飛露斯, 相比起其他游隊, 我見佢地D教練係細心好多, 好放心
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

大宅

公爵府

可樂~ 發表於 13-7-16 10:28

我都想要資料, 唔該!

首頁

尾頁

跳至