美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

喂, jm, 睇來你的問題不是肥, 係自信心問題喎. 況且你都不算肥啦!
老實講, 如果人人都係靚女咁即係冇人靚啦! 我地响街成日都見到D女士打扮騎呢既又有, 核突既又有, 總之咩都有啦, 但大家都一樣開開心心去街街喎! 放鬆D啦.

大宅

引用:喂,+jm,+睇來你的問題不是肥,+係自信心問題

原帖由 j2j2 於 13-07-18 發表
喂, jm, 睇來你的問題不是肥, 係自信心問題喎. 況且你都不算肥啦!
老實講, 如果人人都係靚女咁即係冇人 ...
其實我心裡都明白是自信心的問題,也很想去改變,但每當我衣著有些微改變走在街上,與人有眼神接觸,我就不其然覺得別人眼光是因為自己好肉酸(其實那個人可能根本沒有留意到我,只是剛好眼神略過,與我對望一瞬間),之後就會想躲開遠離人群……
然後下次出街就會著返最causal 的衫,原地踏步……其實我好羡慕衣著大膽的人,好想試,不過我只敢睇,不敢買

子爵府

bkmamamia 發表於 13-7-18 12:10
其實我心裡都明白是自信心的問題,也很想去改變,但每當我衣著有些微改變走在街上,與人有眼神接觸,我就不 ...

咁你咪著casual lor, casual唔等於唔靚嘛. 咁你本身唔係一個大膽既人, 無須迫自己去改變啦, 自然舒服都幾好呀.
你估徐濠塋果D打扮, 人人都覺得靚嗎? 都係各花入各眼. 講真, 比我著到好似佢咁, 我出街都好驚人望!!! 哈哈!!

大宅

引用:160++53kg肥得唔均勻,手臂小腿特別粗,試

原帖由 bkmamamia 於 13-07-17 發表
160 53kg
肥得唔均勻,手臂小腿特別粗,試衫覺得著咩都唔好睇
咁都叫好肥?我真係無嘢講!著衫嘅嘢,不外乎隱惡揚善四個大字。

首頁

尾頁

跳至