跳至

首頁

尾頁

大宅

桐桐豬媽咪+elainebb

點解你地而家咁少上來吹水架???

好掛住你地~~~~~~~同你個bb唷~~~~~~~~~~~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

別墅

Re: 桐桐豬媽咪+elainebb

貓仔:

請開msn可以同你講吓嗎

別墅

貓仔~

我晚晚都有上架,不過有時同個女玩緊,有時個c6又打機,阻鬼住哂我之麻

大宅

原來係咁~~~~~ 咁你而家做返野未呀? bb識爬未呀?
elainebb 寫道:
貓仔~

我晚晚都有上架,不過有時同個女玩緊,有時個c6又打機,阻鬼住哂我之麻

昨天以為你off左line所以我去左訓,sorry~ 我add左架啦...有乜都可以留offline msn msg比我架~~~~ ^^~
garfield2006 寫道:
貓仔:

請開msn可以同你講吓嗎

http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

伯爵府

又吾見您add我

大宅

唔係呀...佢地add我msn,我先再add咁架...你msn係乜呀? 等我add埋你呀~~~~~~~~~

伯爵府

我有show出離ga,您試下add la,不過我msn好似神神地

大宅

add左啦~~~~~~~~~

別墅

我唔想做但老公想我出黎做返野囉,我想睇住我女個個既第1次 :-(
我都識爬啦成條虫,而家成日叫去街街......

別墅

elainebb:

我囡囡都係成日話去街街,定時定間要去街街,無得去果日唔開心你叫她會 :evil: :evil: 你

別墅

elainebb:

我囡囡都係成日話去街街,定時定間要去街街,無得去果日唔開心你叫她會 :evil: :evil: 你

咁大獲...???我女夜晚11點先叫得最勁喎....咁我....

別墅

elainebb:

你囡幾大呀。點解你bb係晚上先叫得最勁

別墅

elainebb:

你囡幾大呀。點解你bb係晚上先叫得最勁

我女8個幾月,因為今日先同佢去完街街,夜晚姑姐同佢玩呃佢話帶佢去街...之後就係咁叫街街..... :-(

別墅

elainebb:

我囡定時定間洗白白及去街街,同她返去太婆﹝我嫲嫲﹞有得玩好多人同她玩,所以定時定間要去街街。都唔明d bb點知時間 星期六及日不會扭去街街

別墅

elainebb:

我囡定時定間洗白白及去街街,同她返去太婆﹝我嫲嫲﹞有得玩好多人同她玩,所以定時定間要去街街。都唔明d bb點知時間 星期六及日不會扭去街街

但我好少帶我女去街街,因為屋企太多野做...我屋企計埋我女8個人1隻9....但我唔明我女做乜呢期成日叫去街...

大宅

elainebb:

個女愈大愈八卦呀麻, 8個月啦, 對身邊既事物好奇心大左, 自然成日要求去街街啦~~~

別墅

jennifer_lam ~

可能係呱....我就黎 喇 :-(

大宅

我都就訓啦, 今日睇完個"一公升眼淚", 我真係唔見左一公升眼淚呀 :-( :-( :-(

別墅

咁飲返1公升水補返啦

大宅

要啦要啦 睇完個dvd , 我對我女會更加珍惜, 仲錫左佢好多淡~~~

首頁

尾頁

跳至