潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

謝謝Jm介紹
網售,資料:(相片from yahoo)
D,50份,si1,with GIA,用卡地x映底迫鑲法
售$12800....值嗎?
或者應大約幾多呢
因有同款閃閃耳環,想襯埋一SET
Thx!!!

子爵府

引用:謝謝Jm介紹網售,資料:(相片from+yahoo)D

原帖由 pokmanma 於 13-07-19 發表
謝謝Jm介紹
我都睇中呢條,不过我d石好少買SI...唔知價,但我朋友早幾年係卡地X買左呢款頸鍊,D, IF, 1ct, $200k!!!!!

不過如果我無記錯你係佐敦舖都買左個pendant, 之後好似因為石入面花而換左貨!SI有可能會花,或者你約佢睇左先決定啦!

水晶宮

回覆:請問尼粒50份D色吊咀價錢ok嗎?

我Download 左cert 睇,cutting: VG, 其他: good. 但Special character # feather . 我冇睇過呢粒現貨,但有機會有一條紋係內面( 吾短我估),否則cert 上面吾會specify 的。FYI, 我之前買單頭@50,G color , SI 1, $ 12000/隻。

珍珠宮

畀面勳章

引用:謝謝Jm介紹網售,資料:(相片from+yahoo)D

原帖由 pokmanma 於 13-07-19 發表
謝謝Jm介紹
邊個網?可否介紹我?

水晶宮

回覆:請問尼粒50份D色吊咀價錢ok嗎?

Copy 埋比你look look !

大宅

引用:Quote:原帖由+pokmanma+於+13-07-19+發表謝

原帖由 andersmama 於 13-07-19 發表
我都睇中呢條,不过我d石好少買SI...唔知價,但我朋友早幾年係卡地X買左呢款頸鍊,D, IF, 1ct, $200k!!!!!: ...
Oh...
你點解會咁好記性呀

大宅

引用:Copy+埋比你look+look+!+ +

原帖由 Kittymummy 於 13-07-19 發表
Copy 埋比你look look !
Thx a lot

首頁

尾頁

跳至