懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好唔開心ar

我個b 女預產期係星期日. 但都今日都未出世. 我好唔開心.成 日都係度喊. 看見人地一個一個咁出世 :-(

民房

Re: 好唔開心ar

唔好唔開心啦
可能你個bb想換個良晨吉日出世都唔定呢~
開心d [quote]

子爵府

hey~ 好好享受埋呢幾個咁 free 的日子啦~
到佢出左世, 有排唔得閒呀!

子爵府

唔好唔開心, 我個囡41wk出世, 係就係等到頸都長, 但係諗真d, 佢係你既肚度, 好舒服, 時候一到, 叮一聲就出黎架喇

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

侯爵府

yau_grace 寫道:

totally agree 呀...
到時你就知.....
仲有幾日俾自己free下....慢慢enjoy埋佢啦
愛是恆久忍耐......

大宅

yes ar after born u very busy very busy & no time to sleep no time to eat ! enjoy now !

大宅

don't worry. it's common and normal to have a baby born in 41-42 weeks. maybe the baby will be born tonight!

大宅

totally agree too....

yau_grace 寫道:

totally agree 呀...
到時你就知.....
仲有幾日俾自己free下....慢慢enjoy埋佢啦[/quote]

男爵府

畀面勳章

唔緊要啦,遲早都會出...
慢d咪仲好,阿b出世果時肯定係大隻b呀~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我個BB足足遲左9日先出世,
仲要係催生,
所以你唔駛擔心架。

複式洋房

多謝大家既安慰. 我依家都係唔唸住la.其實我都幾享受佢係我個肚裡郁既感覺. 只是近來太多人已生得. 但我仲未. 我好擔心姐.因為多一星期係入面. 就唔知佢係入面會點.. :-(
係呢 floraya. 你摧生既過程係點ka.因這幾天如果佢仲唔出來. 我會係星期二在威院等摧生. 好想了解下先

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我bb預產期係9月7日,
點知bb仲未有動靜,
醫生就話16號催生,
我15號入左院,
觀察同check 左d野。

16號早上,
8點左右入左去,
拮穿左羊水,
就開始痛啦,
就係咁由早上8點,
痛到下午差唔多3點,