嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

膠滑梯

請問那裡有得買膠滑梯

男爵府

Re: 膠滑梯

toysrus

別墅

除咗玩具反斗城還可在那裡買到

洋房

Bump to Babes in Central or Ap Lei Chau.

複式洋房

where is the address of Bump in ap lei chau

tks

洋房

I don't remember the exact name. But that building sell a lot of furnitures and also have Lane Crawford and Joyce warehouse.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

中環畢打行(唔知有無記錯個大廈名)隔離有間上海灘 ka~
唔好意思,我只去過一次,所以唔記得幾樓及公司名(要睇水牌及問大廈職員)
這間shop好大,款式又多(玩具/書/孕婦用品/bb用品/衫.......)直得一提,這裡有好多大型玩具,我之前都係專登上去睇滑梯,但果時款式比較少(現在就唔清楚),所以最後都係去反斗城買~

洋房

Yes, this one is Bump to Babe. But they got a larger shop in Ap Lei Chau.

**
由 janetngan2 於 2006-11-21 16:57:25

中環畢打行(唔知有無記錯個大廈名)隔離有間上海灘 ka~
唔好意思,我只去過一次,所以唔記得幾樓及公司名(要睇水牌及問大廈職員)
這間shop好大,款式又多(玩具/書/孕婦用品/bb用品/衫.......)直得一提,這裡有好多大型玩具,我之前都係專登上去睇滑梯,但果時款式比較少(現在就唔清楚),所以最後都係去反斗城買~

首頁

尾頁

跳至