嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

囝囝而家兩歲,出世後一直睇開中環及尖沙咀兩位出名及經驗豐富的兒科醫生. 但最近囝囝便便有血,睇了中環的醫生約一星期後,情況仍然未有改善.本想再去睇尖沙咀的醫生,但99建議不如試試就近的寶血醫院的兒科.但一直都聽聞寶血醫院的醫生麻麻,我和c6都覺得,99都是出於好意,唯有滿足下佢啦,況且多聽一些其他醫生的意見亦非壞事. 第一次去睇這位徐醫生,覺得佢十分年輕,心想究竟佢夠唔夠經驗架?! 可能這位醫生自知經驗一定不及其他出名的兒科醫生.但他用其他方面給我們證明,他是一位好有心的兒科醫生. 他細心的替囝囝檢查身體,囝囝亦好合作,沒有驚同喊(因為之前一睇醫生就好緊張同喊),順利完全整個檢查過程. 之後,醫生亦十分詳細解釋他仍然未好轉的原因.令我們有具體的了解囝囝的病情. 這次之後, 囝囝有少少傷風,我就叫99帶bb去睇這位徐醫生, 睇完後,醫生主動打給我,告知我囝囝的情況,連99都不知道醫生打給我.這方面我是十分欣賞的. 所以,希望借此平台讚揚一下這位年青的好醫生. 加油呀!

別墅

回覆:想讚寶血醫院兒科徐醫生

徐醫生好靚仔

大宅

徐醫生好好嘎

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我女肺炎要入院,好多都冇床位,最後入咗寶血睇徐醫生,整體都可以嘅,呢個醫生都唔錯

子爵府

收費貴嗎

大宅

回覆 Jessiest 的帖子

兒科嚟講唔算貴,診金$300,藥費另計.一般都係$4xx.

首頁

尾頁

跳至