自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

sophialing 發表於 13-7-25 23:52
禾唔豬企姓乜名乜住係邊一忽

唉...仲以為登佢FB比你知TIM, 剷得咁快既

侯爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 DHA勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 sophialing 的帖子

正一垃圾,唔做野,等人養,等天收....問吓個廢人,洗唔洗幫佢請個工人.......

禁止訪問

回覆:聽日綜援出雙糧,我睇到眼火爆!!

禁止訪問

大宅

呢個政府好廢!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:綜援已經有很多方面有著数,例如看政府瑿院

原帖由 小俞林 於 13-07-28 發表
綜援已經有很多方面有著数,例如看政府瑿院免費,搭車兩元,書津房津包,点解政府年年出双粮,財政報告一出 ...
搭車2蚊???唔係老人家先係咩??

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

男爵府

引用:Quote:原帖由+kikocheung+於+13-07-26+發表

原帖由 daishidoi 於 13-07-28 發表
話明津貼,唔夠自己要比好正常
咁當然啦,就算冇都要生活架

男爵府

虎到金來勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

識人剛全家往台灣旅行
我地做到死都無佢歎呀

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:但係唔出俾雙量,政府又俾人閙唔幫d基層既

原帖由 jolps 於 13-07-26 發表
但係唔出俾雙量,政府又俾人閙唔幫d基層既啫。 年年財政預算案都話對基層的優惠唔夠多....都唔知幾多先夠.. ...
認同...所以唔好吓吓話政府,而且有好多問題都係曾狗時代留下,現任政府好難咁快撥正過來

議員為拉票無所不用,自莊豐源案開始,我已經對某啲議員極度失望,去到拉布我已經無眼睇,根本就係搵我哋土生土長ga香港人同單非、雙非、綜援做棋子,搞分化令到社會越嚟越不滿,咁多怨氣唔多唔少都會影響日常生活

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+beiette+於+13-07-27+發表係

原帖由 sophialing 於 13-07-28 發表
如果唔係身有屎,又使乜成個fb剷左佢
不過佢老公既fb冇delete,可以睇到佢地到一家4口點幸福法~ (如果我post完呢段野,再搵唔返佢老公既fb,就真係代表佢身上真係有好多屎同埋超驚人搵到佢地~)

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+beiette+於+13-07-27+發表係

原帖由 sophialing 於 13-07-28 發表
如果唔係身有屎,又使乜成個fb剷左佢
岩岩再搵竟然搵到蘇小姐但冇左買ipad mini既idea

男爵府

勁賤!

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

引用:E...唔通同1個人。。。係咪小妹妹黎

原帖由 gutgut22 於 13-07-25 發表
E...唔通同1個人。。。係咪小妹妹黎
唔通同一個人 x 2

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+sophialing+於+13-07-28+發表

原帖由 beiette 於 13-07-28 發表
我知佢乜水,但唔知佢原來食阿公

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係正苦縱容呢班人!

男爵府

後生搖搖, 有手有腳健全都寧願做廢人唔很靠自己雙手, 要飯來張口咁做人嚟做乜?! 生存係 lee 個社會世上只會變成一個禍害! 同埋佢地唔係真係諗住可以拎綜援拎到老死嘅一日嘛... ?! OMG mouth:

大宅

回覆:CaCa0919 的帖子

大把呢D啦,綜緩人仕又iphone, ipad mini

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+sophialing+於+13-07-28+發表

原帖由 beiette 於 13-07-28 發表
變左買乜野?定係有第2個方法fing錢牙!

Karl  was born on 9th Oct 2009   Lok was born on 29th jun 2011

22:18   48cm long                         18:31   50cm long

首頁

尾頁

跳至