跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 零舍開心俱樂部 (part 13)

各位好友:

新年到了,恭祝各位

恭喜發財,身體健康,青春常駐,出入平安,花開富貴,年年有餘,豬籠入水,諸事順境,笑口常開。

年生貴子(except me),生活幸福美滿
年年加薪,事業順利平穩

魚媽,
我D假岩岩放到個日就唔洗比人扣PH...冇計啦...

阿ssa,
細佬好'仔'樣喎...佢大個我對孖有冇2 weeks (4/11)呢...好好玩下喎...D性格似唔似天欣呀?

我個三隻豬個個都唔多相似(性格上)...有排攪
吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

子爵府

Good morning all: 放左4日假後, 今日真係真係真係好唔想返工, e幾日日日玩、飲飲食食, 一家大細玩得好開心。今日睇黎應該得我同如媽返工, 其他人就繼續happy 真羨慕

如媽: 祝生日快樂、身體健康、Ryan & 如妹聽教聽話、如爸賺多d d$$比哂你、錫哂你

子爵府

魚媽: 年初五問就年初五問, 我地好易話為架 年初五依然好多野做, 就初六至問囉.....初六又多野做....咪初七問囉.....實有一日問到既 係呀....17、18呀..
整餅邊日........我答..........如佢地冇再改, 就依然係4/3, 我唔join架, 但點解我記得, 咪就因為我留心囉

肥牛: 我都有行花市, 但見d花己開到好似差不多"謝", 就無心機再睇了, 只買左2個氫氣球同吹氣棒

SSASSA: 細佬真係好...好......你好似post左"拉"叔張相

JoshuaMa: 係呀...佢地係唔同個體, 所以性格、教法都唔同

男爵府

早....

婆,
今日我都要返工嫁

男爵府

早晨....
祝各位
開工大吉,今年升職又加薪

子爵府

肥牛: 你唔係話初五咩 甘即係得我地3個鄉下婆

男爵府

婆,
多謝....

同埋你今次記錯左啦,整餅係11/3呀

男爵府

PoPo 寫道:

仲話自己好記性喎

男爵府

愛人,
祝你
老公仔女錫晒你...
心想事成,日日都開開心心

男爵府

如如媽 寫道:

同埋你今次記錯左啦,整餅係11/3呀

男爵府

多謝愛人

子爵府

如如媽 寫道:
[quote]
PoPo 寫道:

仲話自己好記性喎 [/quote]

哈 哈 哈 哈

男爵府

新年一張相都冇同牛仔影過添...

子爵府

MILKbb 寫道:
新年一張相都冇同牛仔影過添...

有冇攪錯架

子爵府

喂 喂 喂....200喇....開新版喇

CLICK HERE

首頁

尾頁

跳至