影視娛樂

跳至

首頁
34567...21

尾頁

大宅

Re: 【新居】Rain迷天地

candy,
good night la

子爵府

[07-Dec-06][蘋果日報]Rain 進 軍 美 影 壇

韓 國 男 歌 手 Rain 與 女 星 林 秀 晶 合 作 的 電 影 《 我 是 改 造 人 , 沒 關 係 吧 》 , 今 日 正 式 在 當 地 上 映 , 雖 然 票 房 成 績 仍 有 待 公 布 , 但 電 影 已 成 為 周 末 門 票 預 售 榜 的 冠 軍 , 難 怪 Rain 日 前 接 受 訪 問 時 , 指 自 己 或 會 先 以 演 員 而 非 歌 手 的 身 份 進 軍 美 國 。

苦 練 英 語

Rain 說 : 「 年 中 被 美 國 《 時 代 》 雜 誌 選 為 全 球 最 具 影 響 力 的 100 位 風 雲 人 物 時 , 曾 有 美 國 記 者 以 為 我 不 是 歌 手 而 是 全 職 演 員 。 」 他 又 說 : 「 曾 有 荷 李 活 電 影 邀 請 我 演 出 , 但 我 希 望 先 練 好 英 文 。 」 雖 然 Rain 強 調 至 今 仍 在 決 定 以 哪 種 身 份 赴 美 發 展 , 但 憑 《 我 》 片 導 演 朴 贊 郁 在 國 際 影 壇 的 名 聲 , 的 確 有 助 他 建 立 演 員 身 份 。

子爵府

[07-Dec-06][新浪娛樂]組圖:Rain林秀晶親密合影 做一對“甜蜜情侶”

新浪娛樂訊 6日下午在首爾光華門舉辦的《電子人也無所謂》記者會上,兩大主演Rain、林秀晶表示,《電子人也無所謂》是“挑戰”,是“實驗”。

平日裏非常喜歡朴贊旭導演的“模糊而高難度”作品世界的Rain表示:“把精神病院裏患者之間的愛情作為劇本,非常具有獨創性。我原本就不太喜歡特定的戲份,這次的角色對於我來說絕對是挑戰。”

另外當問起電影中有上半身裸戲是不是對fans們的服務時,Rain笑著說道:“完全是導演的意思,不知道是不是真當成服務了,不管怎麼樣我非常相信導演”。這時林秀晶補充道:“當時我不在場,很遺憾。但是後來聽到女同事們津津樂道的表情,我也非常羡慕”引起在場一片笑聲。

最後當問起“如果有機會能再與朴導演合作的話?”時,兩人異口同聲地說:“只要時間允許,不管是什麼角色,都會合作”。

《電子人也無所謂》將在7日正式上映。

(newsen&joins/ 版權 希馬凱特 / 提供 Oky Huang/ 文)

大宅

喂....好緊張呀
真係心跳加速

岩岩找到...參考下d位....如果係$380的位真係好後

**copy from rainhk**

公爵府

hihi candy...no time no see ar

子爵府

Ivy124

子爵府

mememoo 寫道:

唉~ $580就$580 la~
好似又係citybank優先訂飛

大宅

係咩,我冇citibank credit card
如果好後的$580就唔好喇
都係睇左sitting plan先
唔知點解之前post出來的sitting plan 看不到,
參考下都好
candycan 寫道:
[quote]
mememoo 寫道:

唉~ $580就$580 la~
好似又係citybank優先訂飛 [/quote]

子爵府

mememoo 寫道:
唔知點解之前post出來的sitting plan 看不到,

rainhk ga 圖係bk出吾到ka~

子爵府

都吾急ga~ 睇定d先買la!
d瘋狂妹妹仔遲下會放多左ga飛出黎~

大宅

oic
[quote]
mememoo 寫道:

rainhk ga 圖係bk出吾到ka~ [/quote]

大宅

咁又係
唉~~ $1280又太貴, 又唔一定企最前
之後果d又好遠 去到都係感受現場氣氛多
都吾急ga~ 睇定d先買la!
d瘋狂妹妹仔遲下會放多左ga飛出黎~

子爵府

mememoo 寫道:

吾係bor~ $1280係企位得500張乍!
今次好似又係T字台,所以$1280可以企得幾前ka!
不過$1280 & $980都太貴na~

大宅

oh really, 如果係咁我都好想買企位,
但比我老公知道, 一定 c 我
[quote]
mememoo 寫道:

吾係bor~ $1280係企位得500張乍!
今次好似又係T字台,所以$1280可以企得幾前ka!
不過$1280 & $980都太貴na~ [/quote]

子爵府

mememoo 寫道:

me too~ :-(

大宅

:-( :-( :-( :-(
[quote]
mememoo 寫道:

me too~ :-( [/quote]

子爵府

男人

大宅

mememoo & Candycan

好久不見,不如唔好比佢地知囖,用私己錢啦 一齊買$1,200+

mememoo 寫道:
:-( :-( :-( :-( [quote]
[quote]
mememoo 寫道:

me too~ :-( [/quote][/quote]

子爵府

Amybeauty 寫道:

好久不見,不如唔好比佢地知囖,用私己錢啦 一齊買$1,200+

我不嬲係駛自已賺ga $, 的確吾需要向男人交代d咩~ 只係$1,200睇3個鐘真係好拿利

唉~ 其實要買到企位談何容易....甘la~ 如果真係買到ga.....
$1,200就$1,200 la
年尾有bonus.... 當送份christmas gift比自已..... :-|

大宅

睇下企位係咩位先啦, 如果在台前的5行內都ok
[quote]
Amybeauty 寫道:

我不嬲係駛自已賺ga $, 的確吾需要向男人交代d咩~ 只係$1,200睇3個鐘真係好拿利

唉~ 其實要買到企位談何容易....甘la~ 如果真係買到ga.....
$1,200就$1,200 la
年尾有bonus.... 當送份christmas gift比自已..... :-| [/quote]

首頁
34567...21

尾頁

跳至