論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:黎左一個禮拜 開始黎料喇

我E加個菲姐係第三個!我覺得Agent 好緊要!第一個印印公主同妳呢件差吾多。炒佢之後先發現佢衰到偷我老婆D靚衫。祝妳好運!

大宅

引用:我E加個菲姐係第三個!我覺得Agent+好緊要

原帖由 dargonmama 於 13-09-01 發表
我E加個菲姐係第三個!我覺得Agent 好緊要!第一個印印公主同妳呢件差吾多。炒佢之後先發現佢衰到偷我老婆D ...
我唔仿

大宅

引用:我E加個菲姐係第三個!我覺得Agent+好緊要

原帖由 dargonmama 於 13-09-01 發表
我E加個菲姐係第三個!我覺得Agent 好緊要!第一個印印公主同妳呢件差吾多。炒佢之後先發現佢衰到偷我老婆D ...
我唔係屋企間房會鎖門 浄係我係度先俾佢入房清潔 暫時佢仲未知有咩可以偷

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

SiuBok 發表於 13-9-1 22:22
我唔係屋企間房會鎖門 浄係我係度先俾佢入房清潔 暫時佢仲未知有咩可以偷

...

除咗錢, 大把野可偷, 衫, 煲, 刀, 較剪, 羅c批, 暖壺, 佢鐘意乜偷乜

大宅

引用:Quote:SiuBok+發表於+13-9-1+22:22+我唔係

原帖由 lily-of-valley 於 13-09-01 發表
除咗錢, 大把野可偷, 衫, 煲, 刀, 較剪, 羅c批, 暖壺, 佢鐘意乜偷乜
Agreed! 我之前個衰印印, 因我們太忙及第一次請工人吾識防, 佢走咗之後先發現放雪櫃內嘅貴價乾貝海鮮漿都偷走咗九成(佢地鐘意食喇) ! 請妳小心D囉!

伯爵府

記得影低佢相 放上來呀!

大宅

引用:Quote:原帖由+lily-of-valley+於+13-09-01+

原帖由 dargonmama 於 13-09-02 發表
Agreed! 我之前個衰印印, 因我們太忙及第一次請工人吾識防, 佢走咗之後先發現放雪櫃內嘅貴價乾貝海鮮漿都偷 ...
我仲食緊補品 所以薬材補品日日食日日清
我又日日係屋企 佢未有機會 又或者佢未搵到接頭人

大宅

引用:記得影低佢相+放上來呀!

原帖由 準媽咪 於 13-09-02 發表
記得影低佢相 放上來呀!
同意, 等大家小心D, 不過真係可以的話不要請工人!

伯爵府

dargonmama 發表於 13-9-2 12:11
同意, 等大家小心D, 不過真係可以的話不要請工人!

可以的話不要請工人 x 2!!

大宅

引用:Quote:dargonmama+發表於+13-9-2+12:11+同

原帖由 準媽咪 於 13-09-02 發表
可以的話不要請工人 x 2!!
我都好同意...但要返工䁠錢無辦法 邊個唔想陪住BB大

大宅

引用:Quote:原帖由+準媽咪+於+13-09-02+發表可以

原帖由 SiuBok 於 13-09-02 發表
我都好同意...但要返工䁠錢無辦法 邊個唔想陪住BB大
Agreed! 大家一齊唉多幾年啦!

大宅

引用:Quote:原帖由+SiuBok+於+13-09-02+發表我都

原帖由 dargonmama 於 13-09-02 發表
Agreed! 大家一齊唉多幾年啦!
唯有忍佢地!!! 佢地依家話要有最低工資保障 真係痴心妄想 如果係咁唔洗請佢地喇

大宅

回覆:黎左一個禮拜 開始黎料喇

今日開始懷疑個姐姐偷信 因為信用咭公司打黎話我未找咭數 我所有咭都係e-statement 同auto-pay 就係得一張啱啱申請既信用咭收信同未攪auto-pay ... 平時我一收信就即刻PPS 真係未試過唔交 但呢個月又好似無見過張單 所以無交

今朝我係房時咁啱係個cam見到個姐姐zip番封PCCW 既廣告信係台面d文件到 佢可能以為封信係俾我地 因為attention (the occupant)...

咁啱2件事一齊發生 令我好懷疑佢有所企圖...佢去借錢係唔係要攞我既住址証明???

首頁

尾頁

跳至