自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

開開心心—家人在某商場食完晚飯,姪仔在門口彈下彈下時,就蹈正果堆嘔吐物,成個人跌低左,仲要頭落地,—身都係 !
自私的—家人,你嘔完 ,係可以通知商場幫你清潔!再唔係你用紙巾蓋著D嘔吐物啦!( 好耐之後才知道係果班人)見你地有大有細,識唔識身教呀:;pppp:
仲有呢個商場的管理,超級差我已經即時通知酒樓幫我通知管理處, 我要見—見他們,因小朋友頭部落地,擔心會有問題跟進,等了又等,都未有人出現,前前後後超過10個人,爭D中招,都係我手指果堆野,大家才看見!最後都係酒樓經理自已攞個小心地滑個牌出泥擺,等左15分鐘,才有姐姐施施然泥清潔,想問下如有人再(扇)到係咪可告商場?
今晚原先開開心心,比果家自私的人破壞心情!

男爵府

畀面勳章

回覆:twins312 的帖子

小朋友有冇事?當時唔報警?有咩事告商場

公爵府

陪月勳章 畀面勳章

回覆:嬲爆!

小朋友點?應該當時要報警,過左好難追究!態度咁差應該即刻報警,同小朋友驗傷

大宅

引用:小朋友點?應該當時要報警,過左好難追究!

原帖由 tc001039 於 13-08-05 發表
小朋友點?應該當時要報警,過左好難追究!態度咁差應該即刻報警,同小朋友驗傷

...
死火!乜原來要報警先,我有諗過叫白車,見小朋友即時無乜傷痕,又驚嚇親佢,最主要佢—身都係,想快D返家冲凉先囉

侯爵府

扑親唔使報警下化

伯爵府

畀面勳章

如果報咗警,就會去醫院檢傷,萬一有事可以要求賠償,但一定要報警,否則保險公司唔認數架

首頁

尾頁

跳至