樓市動向

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如題,請各有經驗的業主們比意見. 謝謝!

男爵府

租過兩次,無乜壞處,應該唔會有輻射掛。

ceci_tse  hahaha...  發表於 13-8-6 12:20

公爵府

引用:租過兩次,無乜壞處,應該唔會有輻射掛。

原帖由 MRNT 於 13-08-05 發表
租過兩次,無乜壞處,應該唔會有輻射掛。
有輻射?!

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

公爵府

回覆:租樓比日本夫婦(公司客)的好處和壞處

公司客好正!包準時交租!

박하 : 300년이 지나도 당신을 기억한다. ; 저하 : 300년이 지나도 당신을 사랑합니다.

男爵府

回覆 MRNT 的帖子

輻射就唔會有,個對租客要求我地拆走廳燈同房燈,佢地會換過晒,我地無經驗,感覺佢地的要求怪怪地,所以問問大家日本客會唔會要求多多,難服侍.

大宅

回覆 Flying-Man 的帖子

very good tenant.there is one who has already rented for 8 years under company contract and no unreasonable request so far even i think he deserves a better apt after staying in an apt with simple rennovation for so long.

btw,my japanese tenants are just single guy ,not couple.But my neighbour is japanese couple with kids and they look nice and polite.

公爵府

Flying-Man 發表於 13-8-5 11:54
回覆 MRNT 的帖子

輻射就唔會有,個對租客要求我地拆走廳燈同房燈,佢地會換過晒,我地無經驗,感覺佢地的要求 ...
老外通常對自己既居住地方既佈置有要求,特別係公司客,因為租都唔使自己出,加上分分有鐘有津貼。而且煩唔煩好睇個人本身既性格,但一般公司客都好好租,所以唔使太担心!

男爵府

好羨慕, 有公司客租你層樓

男爵府

回覆 ume 的帖子

咁都放心啲啲. 唔該晒.

複式洋房

試過租比某大公用公司,用得勁差,用爛晒我d電器!

男爵府

回覆 optus 的帖子

Thanks for your advice. In your case, could you share how you asked for rent adjustments? Was it easy for company contract tenants to accept rent adjustments?

大宅

回覆 Flying-Man 的帖子

If the tenant asks for some extra services such as part time maid or new stuffs,i will amortize the expense into the rent of 1st year so i can get sth extra from 2nd year of the contract.Usually they have a budget from their company so they try to take advantage of it.I have an apt which market price is 20-21K/month and the tenant make it 26k by adding a lot of things such as new sofa,japanse TV channel service etc etc

everytime when they renew the contract they usually ask for sth new ,sometime washing machine or LCD TV.You may use it as an excuse to ask for rent adjustments so as to meet their request.

P.S. It s easy to ask for rent adjustment provided you are not too greedy.for my cases i did only 5% increase exclu those extra expenses

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

其實同任何國籍租客一樣, 有好有壞.

日本人一般比較企埋. 我租左比一對日本夫婦, 6年之後, 間屋好似交樓比佢地時咁乾淨.

之前做日本公司, 亦聽過有日本高層晚晚兩公婆開片, 打爛晒D嘢.

公司客都要睇乜嘢公司, 間公司有幾大規模, 一人公司可能衰過打工仔.

別墅

堅乾淨,重乾淨我新入伙!
bad:生约加吾到租,

侯爵府

公司客,正丫

愛是恆久忍耐......

男爵府

我對上都係公司客,企理!不過唔準時交租

男爵府

回覆 thundermeow 的帖子

你的租客是日本人嗎?

男爵府

你既租客又幾好!

我地個 agent 話我地會同對日本租客先簽臨約,幾日後再簽正式租約. 我地又未試過要簽臨時租約,個份臨時租約有咩作用?有咩要留意?請指教.

男爵府

Flying-Man 發表於 13-8-6 11:47

你既租客又幾好!
臨時租約就係租約,正式租約都係同臨約要一致,不過正式d打出來咁解。
在臨約上所有條款都係最終決定,有法律效力的。

大宅

回覆:Flying-Man 的帖子

我地果D日本客都係上市公司的員工,租約最緊要列明包D嘢家私電器,租金包嘢野即可,佢地相比本地客好少煩我地,所提要求也都好合理。

首頁

尾頁

跳至