網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我用sf到付
個賣家話昨天發貨 但因為某原因 未能上傳快遞單號(佢手上都未有,話係倉庫發貨後未有通知)
如果係發左貨 sf應該昨發今早到
不過到依家都未到

Jm們覺得究竟發左貨未?
我就唔係好信未按發貨,sf就收件
我都唔知信唔信賣家好 有冇jm試過

洋房

回覆 arsenal_no1 的帖子

我都試過咁樣 通常都係賣家發左貨但係未將快遞單號POST上淘寶個系統到 唔洗太擔心 如果今晚或者明天都仲未顯示出黎就催下賣家放返上去就OK 如果一直都係咁你就搵淘寶幫手 :)唔洗緊張

別墅

引用:回覆+arsenal_no1+的帖子我都試過咁樣+通常

原帖由 bethbethanyy 於 13-08-08 發表

我都試過咁樣 通常都係賣家發左貨但係未將快遞單號POST上淘寶個系統到 唔洗太擔 ...
哈哈 到你安慰我
咁賣家上傳後,你係咪即時睇返之前既快遞信息

洋房

哈哈唔好咁講 互助精神遮 係啊佢上傳左就即刻睇倒 :)

別墅

引用:回覆+arsenal_no1+的帖子哈哈唔好咁講+互助

原帖由 bethbethanyy 於 13-08-08 發表

哈哈唔好咁講 互助精神遮 係啊佢上傳左就即刻睇倒 :)
但正常今日到
我又冇編號打唔到俾sf

洋房

賣家點講先?

別墅

回覆:bethbethanyy 的帖子

佢話倉未有資料俾返佢,話搬倉wo
但冇理由up幾知數字都咁難
冇barcode scaner都可以用人手丫
所以我先覺得佢真係未發貨

洋房

我頭先都問左個賣家 我話咦你發順豐但個單號我咩都CHECK唔倒 佢先話返俾我知佢轉左發第二間快遞 第二件貨就係個手袋 我琴晚買佢就立即發左貨 點知今早11點幾問返佢佢先話快遞根本未收貨 你講既情況都有可能 所以真係要睇下遇著個賣家係點 > <

別墅

引用:我頭先都問左個賣家+我話咦你發順豐但個單

我頭先都問左個賣家 我話咦你發順豐但個單號我咩都CHECK唔倒 佢先話返俾我知佢轉左發第二間快遞 第二件貨就 ...
我填左sf門市自取 佢唔用sf佢就出事

別墅

回覆:顯示待發貨 賣家話已發貨

打左上sf
我俾我電話號碼佢都查唔到
賣家應該講大話

洋房

你同賣家講返 佢就會識做

別墅

引用:回覆+arsenal_no1+的帖子你同賣家講返+佢就

你同賣家講返 佢就會識做
睇晚今晚先
自己又犯賤 睇岩左野唔捨得取消交易

洋房

咩黎架? 介紹下 唉我而家都好驚會唔會上身

別墅

回覆:bethbethanyy 的帖子

單車頭盔

首頁

尾頁