想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度可以詳細地驗精子?

如題

大宅

Re: 邊度可以詳細地驗精子?

多數化驗所都有此服務...你屋企or工作附近有冇呀? 你最好之前到化驗所取"膠樽",射精後要一小時內送到化驗所.

大宅

我之前睇個位婦科醫生,都有依方面安排的!形式上同babyling所講囉!

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

複式洋房

其實係唔係由自己睇開既婦科醫生跟進返會好d同埋驗得深入d呢?

因為之前小產過3次, 老公又未驗過精子, 所以想詳細d同深入一點law :cry:

大宅

如果你之前有過, 老公精子應該無問題...你睇開個婦科醫生有無建議你抽血驗荷爾蒙 + 照盆腔超聲波 + 陰道超聲波等等?

MUJIMUJI 寫道:
其實係唔係由自己睇開既婦科醫生跟進返會好d同埋驗得深入d呢?

因為之前小產過3次, 老公又未驗過精子, 所以想詳細d同深入一點law :cry:

複式洋房

babyling,

抽血驗荷爾蒙 + 照盆腔超聲波 + 陰道超聲波..婦科醫生之前都幫我做過了, 所以今次醫生話要驗先生精子及我們既基因...如果唔係..都好難找得出每次都係6wk 時小產既原因

好煩惱

babyling 寫道:
如果你之前有過, 老公精子應該無問題...你睇開個婦科醫生有無建議你抽血驗荷爾蒙 + 照盆腔超聲波 + 陰道超聲波等等?

[quote]
MUJIMUJI 寫道:

[/quote]

大宅

MUJIMUJI,

哦...原來你已經驗晒 ...呢方面我唔係咁清楚, 不過我希望你無事喇。如果之後check

複式洋房

dear babyling

其實我而家同老公開始睇緊"吉叔", 佢話我地身體都不錯的, can try get BB after 2months...不過...我都係擔心...

[quote]
babyling 寫道:
MUJIMUJI,

哦...原來你已經驗晒 ...呢方面我唔係咁清楚, 不過我希望你無事喇。如果之後check

首頁

尾頁

跳至