夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

yukileecc11 發表於 13-8-11 17:30
你同佢講你吾知清楚既點都吾會安樂!你係有權知道所有野既!一乜野夜情丫,d死人大陸雞點會吾收錢丫,如果 ...
我其實真係好吾明點解佢會甘做,佢只係話我對佢吾夠好,吾夠關心,旦吾會係因為太耐無做,佢搵個女人前五日到先同佢有做完,點解佢又可以同人識左幾日見左兩次就同人去開房,唉,我而家好矛盾,點算好啊,幫下我啦

複式洋房

cheers1226 發表於 13-8-11 18:28
慢慢問。我同老公話係唔想事情再發生。同事前說明我會有up and down. 但如果佢有信心再來就一起努力面對。 ...
你老公之前係去叫雞?我問佢佢又話吾會再答我,我個心巾個結甘,
同埋自己好蠢,可能真係好吾捨得,知道左後一星期同佢見面,又同户發生關係,佢兩星期前先攪完個阳生女人,唉
我之前問佢吾怕污糟咩佢,佢話有帶套

大宅

大宅

複式洋房

我男友都係上網識,識左幾日,佢話呢次係第一次,而家都無再搵佢,佢解釋係我吾主動關心佢,佢自己一個係大陸好lonely.又無人陪,又話個個男人都會偷食,佢算少,
其實我原諒佢一次,佢會吾會覺得再有我都佢原諒佢,因為我愛佢,所以好似佢食住我甘。你地認為我應該點處理好?

複式洋房

佢都有係甘同我講對吾住,有跪住同我講,之後幾日見面我再問佢,我忍吾到又係甘喊,佢都喊左,
我問佢愛吾愛我,佢一時話愛一時話吾知,,

我有叫要check佢電話,佢吾比,問佢係咪好多女人電話,佢話吾多,吾記得係邊度識,

男爵府

lilith00 發表於 13-8-11 21:47
佢都有係甘同我講對吾住,有跪住同我講,之後幾日見面我再問佢,我忍吾到又係甘喊,佢都喊左,
我問佢愛吾 ...

如果佢真係愛你,其實佢一定吾會將責任賴在你身上,同埋佢應該做令你安心既事而吾係吾願意比你check!你可以睇下我既帖,我都經歷過難過同傷心,的確真係靠我男友所做既一切我先慢慢捱過!我而家採取既係留身留心,令佢絕對地為自己犯過錯而內疚,而家係佢怕失去我多於我怕佢再去玩!比佢知道屋企有個最好既仲怕佢走?女人同佢講心定講金男人識分既……無可能講吾記得,如果佢吾坦白仲要你幫手承擔佢犯錯既責任,佢再犯機會太大

複式洋房

yukileecc11 發表於 13-8-11 23:11
如果佢真係愛你,其實佢一定吾會將責任賴在你身上,同埋佢應該做令你安心既事而吾係吾願意比你check!你可 ...
我而家一句多問佢同邊個傾,佢就話我質疑佢,我話佢比吾到信心我,佢話佢而安亂好煩,叫我唸清楚先搵佢,吾想我下下質疑佢,
我都吾想甘,旦我地分開兩地,我好難知道佢做緊咩,

問佢係咪我話分手佢會開心啲,佢話吾知,
佢又無主動講啲咩承諾我,只係我問佢,佢先會講句相信吾會再搵,睇下我點對佢好(因為我之前對佢真係吾係甘好,又吾會主動好關心呵護佢,性生活其實一個月有兩三次,佢成日話好少,有時我又拒絕佢,旦發生件事時前五天已經九性生活,佢都要去搵女人),佢就對番好。

男爵府

lilith00 發表於 13-8-11 23:48
我而家一句多問佢同邊個傾,佢就話我質疑佢,我話佢比吾到信心我,佢話佢而安亂好煩,叫我唸清楚先搵佢,吾 ...

叫我唸清楚先搵佢,吾想我下下質疑佢-->你男友好自私!明明係自己做錯,而家好似搞到你求返佢轉頭....又無承諾又無悔意(我真係覺得佢無)仲要賴你仲要你地有性生活...其實今次原諒左佢本身個格唔改,到最後辛苦既只有你一個,因為佢都唔當你受傷害係乜野一回事!大陸女人好主動架,如果佢個心唔"正"你可以避得幾多個?我好認真咁講,我都受過傷所以我明白你感受,但係如果個男人連CHECK都唔比你CHECK,你自己心中有數,係咪?我男友做左好多好多野令我安心令我任何時候都知道佢行蹤,少至生活上情緒上佢每樣都將我放第一位,我先慢慢開始好返(但都用左半年時間,呢半年不論我點發顛,點問佢件事,點難為佢,佢都無講過埋怨過半句)

複式洋房

yukileecc11 發表於 13-8-12 10:20
叫我唸清楚先搵佢,吾想我下下質疑佢-->你男友好自私!明明係自己做錯,而家好似搞到你求返佢轉頭....又無承 ...
我就係覺得佢好似吾覺得自己錯甘,我知佢係大陸做打好大壓力,佢岩岩講我知時有話過你覺得我去搵女人你無責任咩,因為我之前對佢好差,佢成日話我吾似一個女朋友,佢有等於無甘。
岩岩知時我喊佢有跪我,問佢有無後悔佢話有,隔幾日,我喊住問佢野,佢都喊左,係甘對吾住,問佢想點佢咩都話吾知,佢就係吾肯比我check電話,點解,
係電話時whatapps佢又好似好無所謂甘
佢甘樣究竟值吾值得原諒佢

男爵府

lilith00 發表於 13-8-12 11:14
我就係覺得佢好似吾覺得自己錯甘,我知佢係大陸做打好大壓力,佢岩岩講我知時有話過你覺得我去搵女人你無責 ...

唔值得.....
如果佢對你咁可有可無,你都可以照樣咁對返佢,唔可能問佢點都仲要講唔知,下台階都比埋佢,仲想點

複式洋房

yukileecc11 發表於 13-8-12 15:32
唔值得.....
如果佢對你咁可有可無,你都可以照樣咁對返佢,唔可能問佢點都仲要講唔知,下台階都比埋佢,仲想 ...
佢話比時間大家唸,唉,我真係犯賤,以前嘈交都可以好狠甘講分手,而家明明佢做錯事,我竟然吾捨得,佢話係愛我

男爵府

lilith00 發表於 13-8-12 15:51
佢話比時間大家唸,唉,我真係犯賤,以前嘈交都可以好狠甘講分手,而家明明佢做錯事,我竟然吾捨得,佢話係 ...

叫佢不要說(愛),只要做(補償)
如果係愛你既,唔該佢轉唔洗返大陸既工,如果做唔到,佢似愛自己多d
明明係佢錯,點解仲要比d時間"大家"唸??
如果今次你斷唔到佢條筋,之後既日子你有排辛苦

別墅

小小為食 發表於 13-8-11 17:50
當然會有行動去證明啦,但始終講大話係佢地既本性,如果佢再呃你無論佢做過咩都可以再呃你,當初既"知錯"以經 ...

如果個男人真心改過,你既信心會建立返起黎既,要比佢知道你有幾痛,當你令佢都知痛既時候,佢就永遠唔會忘記得到

首頁

尾頁

跳至