夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

引用:别把犯賤當真愛+,拜託!!!此外,生左仔

原帖由 ShineMyLove 於 13-08-09 發表
别把犯賤當真愛 ,拜託!!!

此外,生左仔女 晤同你住 無比父母照顧 咁你地生仔来托咩?!
願你將來都又咁嘅經歷!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你c6我覺得唔會改

之於你自己,心死前應該都會糾纏下去,甚至就此過一生

大宅

寫咗出嚟, 舒服晒....

我經歷過啦 多謝! 當我第一次遇到背叛 即刻狠飛呢d cancer man !

而家呢個好到99分啦。

如連自己對自己傷害緊都無知覺 已經係病態 ,而且,父母相方相處氣氛健康定强裝 仔女心知也感覺到!

從你第一次妥協開始,已經徹底放棄自尊 所以佢都不會再在乎你

快樂嗎?問自己

伯爵府

引用:其實我有糾纏過,究竟寫唔寫,但我唔知可以

原帖由 sze_2009 於 13-08-09 發表
其實我有糾纏過,究竟寫唔寫,但我唔知可以同邊個傾,如果我再唔發洩,我怕我會顛。
似係心理上...... 試下去搵therapist?

大宅

回覆:寫咗出嚟, 舒服晒....

唔知點講…你折磨緊自己。

伯爵府

你輕易原諒係縱容佢再犯,因知你每次都原諒佢,無有怕唔使收斂

伯爵府

sze_2009 發表於 13-8-9 18:07
我都唔知我點解可以原諒,又或者認同佢所講嘅,"你咁大脾氣,只有我先忍到你。"

...
唔係佢做d咁嘅嘢,你又點會發大脾氣呢,簡直鬼話,本末倒置

大宅

2024年龍年勳章

你唔好再浪費你既時間了!呢個賤男我覺得就算佢改 都要一段長時間!好似啲人吸毒甘 要好長時間 有啲仲要入介毒所搵人幫手!長期戰鬥啊樓主!

任何事都平常心

侯爵府

引用:其實我有糾纏過,究竟寫唔寫,但我唔知可以

其實我有糾纏過,究竟寫唔寫,但我唔知可以同邊個傾,如果我再唔發洩,我怕我會顛。
面懵心精講大話當食生菜的老公,與一個自欺欺人明知關係有問題仲生兩個細路既老婆,一個願打一個願捱,只可講句為兩個細路擔憂。

侯爵府

此外,生左仔女 晤同你住 無比父母照顧 咁你地生仔来托咩?!
x2

侯爵府

引用:Quote:原帖由+ShineMyLove+於+13-08-09+發

願你將來都又咁嘅經歷!
人地講自己睇法姐,唔洗咒人掛。

珍珠宮

你已身經百戰,只想叫你好好保護自己,一定要帶袋!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

有冇唸過你C6係有病?所以成日都幻想, 控制唔倒自己唔去唸, 唔去做,,,

你地咁樣落去會幸福嗎? 仔囡會覺得幸福嗎?

子爵府

畀面勳章

引用:當你原諒得一次,佢就會有第二次佢見你最後

原帖由 hyb 於 13-08-09 發表
當你原諒得一次,佢就會有第二次
佢見你最後都原諒佢,佢會變本加厲
繼續做,繼續呃,越來越過份
Totally agreed with you

子爵府

畀面勳章

慣犯,只有一世死忍或離開。
暫時Jm只係呻,到jm 有日心死就會離開。

我係過來人,你c6會每次瞞得仲叻,但晤會改。唔好有希望。

大宅

都同意!

大宅

吳家有喜 發表於 13-8-9 22:58
唔知點講…你折磨緊自己。
非常同意吖!為樓主痛心!

別墅

引用:當你原諒得一次,佢就會有第二次佢見你最後

原帖由 hyb 於 13-08-09 發表
當你原諒得一次,佢就會有第二次
佢見你最後都原諒佢,佢會變本加厲
繼續做,繼續呃,越來越過份
好同意

大宅

寫咗出嚟, 舒服晒....

問自己 因為呢個係你自己人生 想點過係有選擇

而呢度所有 jm 只見到你軟弱 自私 同不負責任 唔好再講你變成咁咁咁,係因為對方做咩咩咩!

佢腐壞 你也跟著墮落

仔女需要同父母住原因 父母係仔細世界重心 佢地需要係父母身邊感受被愛 被照顧 從而建立自愛同自信 . 學習判斷是非對錯 吸收價值觀同人生觀

你(抛棄)仔女 逃避同唔懂得做母親責任 只將生活重心放係個男人身上(p.s he s just a rubbish ),.

將自己人生也拖垮了

收起滿目眼淚 可以回頭望下對仔女嗎

成長路上 佢地好需要你 也常常掛住你架

複式洋房

引用:問自己+++因為呢個係你自己人生+++想點過係

原帖由 ShineMyLove 於 13-08-10 發表
問自己 因為呢個係你自己人生 想點過係有選擇

而呢度所有 jm 只見到你軟弱 自私 同不負責任 唔 ...
我唔知你咁寫係咩目的,今日係星期六,正享受緊同小朋友嘅時間,星期一再回 post.

首頁
12345...6

尾頁

跳至