親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

以五星酒店而言,festive就……真的見仁見智吧!
唯一好處是近USS water park 及SEA。
Ken價錢,最好直接email或whataspp他,他覆的好快!

別墅

香格里拉 發表於 13-8-12 14:33
Hotel方面,Festive Sentosa比想像差,床不舒服,地方細,以五星酒店而言叫汚穢,沒有浴缸,服務一般。有很 ...

HOTEL步行可到Clarke Quary 夜市very good. <- 需時幾耐?
Singapore National Museum也是必去!很靚!<- where? Is it same as Sivilsaltions Museum?

大宅

回覆 catlam1314 的帖子

步行十分鐘!先在酒店問staff那方向,好易塭的。national museum是不同方向也得走15分鐘,最好先問staff也是一條直路。

伯爵府

引用:以五星酒店而言,festive就……真的見仁見

原帖由 香格里拉 於 13-08-15 發表
以五星酒店而言,festive就……真的見仁見智吧!
唯一好處是近USS water park 及SEA。
Ken價錢,最好直接em ...
fesitive!?四星我都覺得俾多咗!一間咁新嘅酒店……唉!都唔明點解D地方咁殘咁汚槽

不過我又唔覺佢張床唔舒服,係比較輭,我自己OK!

別墅

回覆 香格里拉 的帖子

thanks

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 +4熱血勳章

回覆 香格里拉 的帖子

請問 Ken 是中國人麼? 廣東話? 他是否只做長途呢? 是七人車嗎? thx!

男爵府

引用:回覆+香格里拉+的帖子我剛坐完JETSTAR及TIG

原帖由 joeycj 於 13-08-12 發表
回覆 香格里拉 的帖子

我剛坐完JETSTAR及TIGAR也覺得OK, 也我揀中午時間, 兩個仔上機一陣便午睡, 好FIT, ...
請問點樣浪費兩日?

男爵府

引用:Hotel方面,Festive+Sentosa比想像差,床不

原帖由 香格里拉 於 13-08-12 發表
Hotel方面,Festive Sentosa比想像差,床不舒服,地方細,以五星酒店而言叫汚穢,沒有浴缸,服務一般。有很 ...
我住過 Grand Park City Hall 嘅前身,好似叫Grand Park Royal,太太吾接受佢殘。但個位置好方便,消防博物館背後嘅 Fort Canning Park 好靚,有好多人喺嗰度攪結婚。行去Esplanade嗰邊都行到。

男爵府

引用:坐Jetstar來回,總結,下次不會再坐頭三天

原帖由 香格里拉 於 13-08-11 發表
坐Jetstar來回,總結,下次不會再坐
頭三天在Festive Sentosa
,建議有小孩的家庭一定要住在sentosa方便海灘 ...
Jetstar 只係訂位問題嗎?

大宅

回覆:wendybruce 的帖子

去程去到酒店已下午5:00,當日沒有特別行程,回程吃完早餐,執埋野也要去airport, 所以跟團啲人要早去晚返,午去午返無型中蝕一晚酒店,但就舒服的,不用太早起身!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:六曰五夜新加坡不平凡之旅

航班改期係常有事。尢其廉航無其他機走盞。我老闆上次去美國都係咁,差d miss個會。又吾係airasia特有問題

首頁

尾頁

跳至