親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

諗到頭爆,都排唔啱心手。重點係想去以下地點,乘車最緊要配對順及方便。謝謝

D1 26/8 香港機場→成田機場→ 池袋CHECKIN→ HEA池袋
D2 27/8 池袋(旅館)→押上站(晴空塔)→淺草→秋葉原→池袋
D3 28/8 池袋→三鷹吉卜力→吉祥寺→下北澤→原宿→池袋
D4 29/8 池袋→六本木→台場(彩虹大橋、富士電視台)→池袋
D5 30/8 池袋CHECKOUT→上野→成田機場→香港機場

香港去9:10
東京走18:20

禁止訪問

畀面勳章

回覆:指教排東京5日4夜行程

禁止訪問

畀面勳章

引用:我都係月尾出發!三十號返! +

大宅

育兒性格勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

呢個係我計劃既行程,大致都有你想去既地方,我又係諗到頭爆,大家研究吓吖!

D1 28/8 香港機場→成田機場→ 池袋CHECKIN→池袋/新宿
D2 29/8 池袋→築地→銀座→涉谷→原宿→池袋(行死人既一日)
D3 30/8 池袋→藤子不二雄博物館→吉祥寺→秋葉原→池袋(秋葉原係呀囡話要多啲時間)
D4 31/8 池袋→淺草→SKYTREE→台場→池袋
D5 1/9 池袋CHECKOUT→上野→成田機場→香港機場(希望搵到大LOCKER)

仲有我想去東京站都唔知攝邊日去好!

@wanyeeyee

子爵府

好開心喺到有人同我一分享,其實我PLAN了好一段時間。改完又改。因為今次第1次同個女2 人自由行。好多野都準備了,只欠行程安排。

leedorean:你幾多人同行。東京廸士尼,原先都係計劃行程內,但爬了好多聞話FASTPASS要晨早入場取,都只可能玩到1,2個GAME。同埋亞女都係想買廸士尼物品多D。咁索性去D Disney Store算。

wanyeeyee : 咁你去唔去三鷹宮崎駿呀!?

wanyeeyee  我諗住去到先買飛,但上網睇過三鷹已經冇飛賣,所以改去睇多啦A夢囉!  發表於 13-8-13 00:51

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至