自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我每次用bk開youtube都有咁嘅情況,有聲冇畫面,請問怎開才可以?

公爵府

回覆:各位用s3嘅jm,我有個技術上問題想請教

我之前用s3都係咁,唔知點解

大宅

我都有呢個問題

大宅

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我用 S2 都有呢個問題

別墅

我都係

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都係咁

男爵府

按play YouTube制,再按手機左下的用遊覽器打開。

大宅

熱血金章

一樣

瑪瑙宮

引用:我每次用bk開youtube都有咁嘅情況,有聲冇

原帖由 kyokozhk 於 13-08-14 發表
我每次用bk開youtube都有咁嘅情況,有聲冇畫面,請問怎開才可以?
去使用意見問下

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

使用意見有教學~
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ead&tid=7252574

伯爵府

按play youtube條link果度,等佢load,然後按左下制,使用瀏覽器開啟,然後選youtube試下

大宅

回覆:kyokozhk 的帖子

我用緊note2都係咁喎,我都想知點解

首頁

尾頁

跳至