自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日本來下午要去牙科保健,因為剛落了8號風球,咁重洗吾洗去呢?
我打極電話也冇人接呀mouth:

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我仔就係早上10時, 即係要打電話去改期

下午既, 好似係3號風球後2小時

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我仔就係早上10時,+即係要打電話去改期下午

原帖由 szeszes 於 13-08-14 發表
我仔就係早上10時, 即係要打電話去改期

下午既, 好似係3號風球後2小時
我都俾人取淌左side左假

[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

大宅

回覆:szeszes 的帖子

咁,我四點咪要去

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我剛去佢 WEBSITE 睇, 咁不如明天打去改期就最穩陣

http://www.schooldental.gov.hk/w ... rvicearrange_c.html

惡劣天氣下的服務安排
香港天文台標誌當八號或以上颱風訊號或黑色暴雨警告發出後,所有預約期將自動取消。請於下一個工作天起,致電學童所屬的牙科診所重新預約。

wcpcelia  thx  發表於 13-8-14 14:57

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我剛去佢+WEBSITE+睇,+咁不如明天打去改期

原帖由 szeszes 於 13-08-14 發表
我剛去佢 WEBSITE 睇, 咁不如明天打去改期就最穩陣

http://www.schooldental.gov.hk/wsmile/aboutus_servi ...
我见到但飛的上緊因为我要见医生,我又好難再請假

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+szeszes+於+13-08-14+發表我

原帖由 shirleyauhc 於 13-08-14 發表
我见到但飛的上緊因为我要见医生,我又好難再請假
各位,我到左有得见医生

男爵府

引用:Quote:原帖由+shirleyauhc+於+13-08-14+發

原帖由 shirleyauhc 於 13-08-14 發表
各位,我到左有得见医生
我系3:30,灣仔診所,飛的,3:40先到,現在睇緊了

大宅

回覆:MayChung 的帖子

我仔都睇了,好彩!吾洗再告假陪他去看

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我仔都睇了,好彩!吾洗再告假陪他去看 +

原帖由 ++EE 於 13-08-14 發表
我仔都睇了,好彩!吾洗再告假陪他去看
係,揾食難,俾老公睇死都博一舖打的。因为我早上