自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

本身我有時都感覺到啲阿飄既,不過自從帶左泰國佛牌之後好左好多,不過估唔到今朝嚇醒左因為你

我有隻龍貓既,佢一向呢自己夜晚入籠訓,除左自由活動時間佢會周屋走之外,今朝我訓到半夜我發惡夢,夢見比野追我已訓得唔好,之後突然間隻腳比啲毛神神既野掂左下好似比人扯腳咁我即刻彈醒左

我即刻開燈諗緊咩黎,唔會係米奇掛,我屋企無架喎,之後定一定神落樓下去廁所,就係見到你原來自己開左個籠度門自己走左出黎嚇我,見到我之後就即刻扮乖跳番入籠,你媽我比你嚇到成晚無訓,所以我決定罰你今日坐監唔比出黎玩,不過都開心你跳上我張床想陪我訓既

多謝各位收睇

除了你我誰都不愛,to have but not to hold

伯爵府

畀面勳章

回覆:自己嚇自己02事件(慎入)

矇矇衰女,媽咪多謝你係七月節比左個咁驚嚇既經歷我,我會更加愛你

除了你我誰都不愛,to have but not to hold

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

識自己開籠咁勁?!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

伯爵府

畀面勳章

引用:識自己開籠咁勁?! +

原帖由 Angel_BB 於 13-08-15 發表
識自己開籠咁勁?!
佢識架,因為龍貓其實好叻架,不過佢都係第一次自己開籠走出黎嚇我,重要係半夜

伯爵府

畀面勳章

引用:

原帖由 fanny3315 於 13-08-15 發表
我真係嚇親以為比

瑪瑙宮

ditochan 發表於 13-8-15 10:36
我真係嚇親以為比扯

齋掃O者,如果佢真係識扯你個下先驚

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:ditochan+發表於+13-8-15+10:36+我真

齋掃O者,如果佢真係識扯你個下先驚
因為我住緊呢間屋好陰,所以好易遇到啲怪事,好彩知道係佢做,否則我成晚唔駛訓

大宅

BK Milk勳章

回覆 ditochan 的帖子

伯爵府

畀面勳章

引用:回覆+ditochan+的帖子

原帖由 fovercoco 於 13-08-15 發表
回覆 ditochan 的帖子
我今朝就係呢個表情

男爵府

哈哈哈

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

原來龍貓咁叻,識自己開門!

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 MommyPanel勳章

我有隻龍貓又係超醒(不過前年走左),佢自己手口並用,成日想打開個籠玩逃脫

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

瑪瑙宮

ditochan 發表於 13-8-15 10:44
因為我住緊呢間屋好陰,所以好易遇到啲怪事,好彩知道係佢做,否則我成晚唔駛訓

...

咁你有冇遇過?

伯爵府

畀面勳章

引用:哈哈哈

原帖由 saraaa 於 13-08-15 發表
哈哈哈
我笑唔出

伯爵府

畀面勳章

引用:原來龍貓咁叻,識自己開門!

原帖由 Auathena 於 13-08-15 發表
原來龍貓咁叻,識自己開門!
佢地係非常聰明架

伯爵府

畀面勳章

引用:我有隻龍貓又係超醒(不過前年走左),佢自

原帖由 qqyanyan 於 13-08-15 發表
我有隻龍貓又係超醒(不過前年走左),佢自己手口並用,成日想打開個籠玩逃脫

...
我呢隻識,所以嚇到我

伯爵府

畀面勳章

引用:勁

原帖由 stepchk 於 13-08-15 發表
我比佢嚇親就真

伯爵府

畀面勳章

引用:Quote:ditochan+發表於+13-8-15+10:44+因為

咁你有冇遇過?
有呀,有時行過見到有黑影衝過,或者大少見到多啲

首頁

尾頁

跳至